Ervaren reiziger Henry vertelt:

Mijn naam is Henry van Halm.


Mijn vrouw Desiree en ik houden van reizen met name door de natuur. Omdat we er niet van houden om lang op dezelfde plaats te verblijven zijn wij in 2005 voor het eerst naar Canada gegaan om met een camper te gaan reizen. Ondanks dat we beiden niet van kamperen hielden, ervaarden wij dat het reizen met een camper de ultieme vrijheid gaf. Doordat reizen met de camper ons het gevoel van vrijheid geeft, en zeker in een land als Canada, is de camper voor ons het perfecte vervoer/verblijfsmiddel. In Canada verblijven we over het algemeen op campings in de nationale parken omdat we alles in de camper hebben en je er alleen maar overnacht. Na meerdere Canada reizen gemaakt te hebben, zijn wij ook camperreizen door Europa gaan maken waar wij ook de campings zoveel mogelijk mijden.


Camperreizen naar Canada boeken we via Travelhome omdat de persoonlijke service ons erg aanspreekt en ook dat het een onderdeel van de ANWB is met alle zekerheden. Wat voor ons enorm heeft geholpen om te kiezen voor Travelhome was ons bezoek aan de inspiratiedag over Canada, waar we kennis maakten met de enthousiaste medewerkers van Travelhome en de ervaren reizigers die daar hun ervaringen deelden en adviezen gaven. Voor mij, na meerdere Canada reizen, een reden geweest om mijzelf ook aan te melden als ervaren reiziger en zoveel als mogelijk aanwezig te zijn om toekomstige reizigers te adviseren.


In Canada ben ik altijd op zoek naar het punt waar de massa stopt, ik wil namelijk nog verder het land ontdekken. Een voorbeeld hiervan zijn de 3 meren van Joffre lake , waar iedereen the lower lake bekijkt maar wij naar the Upper lake wandelen. Dit is wel een wandeling van 3.5 uur maar zeer de moeite waard. Een ander mooi stukje natuur vind je aan de rechterkant van Lake Louise wanneer je de wandeling naar Lake Agnes maakt. Drink een kopje thee bij het thee huis en geniet van het uitzicht over het meer.