Ervaren reizigers Job en Gerda vertellen:

Reizen zonder een vastomlijnd plan is altijd ons uitgangspunt geweest. Vroeger was dat met de caravan dwars door Europa. Alleen altijd in het hoogseizoen. Nu is dat niet meer nodig en hebben we meer mogelijkheden om verder weg te gaan.

 

Tijdens onze eerste verre reis van enkele maanden dwars door Australie hebben we ontdekt hoe fijn het is om met een camper rond te trekken. Omdat je alles bij de hand hebt, beleef je een enorm gevoel van vrijheid. Zelf je route bepalen of onderweg bijstellen, staan waar en zo lang als je het maar wenst op vaak de mooiste plekjes in de vele natuurparken. Daar waren we verkocht aan het camperen.

 

Nu boeken we al 8 jaar onze camperreizen naar Amerika bij Travelhome. Op een rondreis met de kinderen na zijn dit steeds wegbreng-specials geweest. Het aantrekkelijke hiervan is de prijs. Daarin is Travelhome altijd heel duidelijk. Je weet precies wat er allemaal bij inbegrepen is. Met speciale wensen zoals een extra stop-over of andere hotels wordt prima rekening gehouden. Er wordt hierbij een duidelijk advies gegeven.

 

Op deze manier hebben we al veel campers in verschillende grootte weggebracht.

 

In Canada van Toronto van Vancouver en in de Verenigde Staten van Chicago en Minneapolis naar diverse locaties aan de westkust. Telkens proberen we een andere route te zoeken om zo te genieten van de overweldigende natuur in de verschillende natuurparken. Vooral de rust in de onbekendere parken is een verademing, zeker als het wild vlak voor je camper langs loopt en vliegt.

 

Reizen met een camper is voor ons vrijheid en blijheid.

 

Gerda en Job Jansen