Ervaren reizigers Lilian en Gé vertellen:

Wij hebben ons hele leven gereisd en we hebben zo onderhand aardig veel van de wereld gezien. Voor mijn werk was reizen ook noodzakelijk en een prettige bijkomstigheid en geleidelijk aan werd luxe een “normaal” onderdeel van de reizen. Éen ding wisten we zeker, kamperen of verblijven op een camping dat was voor ons, Lilian en Gé Nijenhuis, iets wat we niet wilden.

Niets veranderlijker dan de mens. Toen we door onlusten in een geboekte vakantiebestemming een reis moesten annuleren kwamen we al bladerend in reisfolders camperreizen tegen, toen voor ons nog onbekend. 

Canada in plaats van het geplande Verre Oosten, dat wilden we toch maar eens proberen. Alles boekten we zelf, de camper, de vluchten, de hotels bij aankomst en een overnachting voordat we terugvlogen. Na deze eerste keer, in 1997, hadden we de smaak van het reizen met een camper helemaal te pakken. We genoten van de campings, van de schitterende natuur, van de rust, van het wildlife en uiteraard van de camper zelf waarin het ons aan niets ontbrak. 

Na deze eerste keer zijn we vaak terug gegaan. Meestal boekten we toen bij Travelhome. Van begin tot het eind tot in de puntjes verzorgd en al onze wensen werden zonder problemen vervuld. Snel antwoord op onze vragen van de vriendelijke medewerksters die altijd goed met ons meedachten.

Canada en met name de Rocky Mountains blijven een favoriete bestemming, wat een schitterend land. Maar we hebben ook heel wat keren de USA bezocht, Yellowstone, Yosemite, Grand Canyon en al het moois wat er nog meer te zien is. Genieten van het mooie weer in Californië of van de winterse omstandigheden in Colorado. En dan niet te vergeten het reizen met wegbrengcampers. Dwars door de USA van ergens in Indiana tot het inleverpunt ergens in Californië. Het blijft ons trekken, zelfs nu nog meer dan 20 jaar na onze eerste camperreis en als wij als “ervaren reizigers” voorlichting geven tijdens de Travelhome inspiratiedagen beleven we elke reis die we maakten steeds weer een beetje opnieuw.