Ervaren reizigers Peter en Ineke vertellen:

Wij zijn Ineke en Peter van Holten bijna 45 jaar getrouwd, 1 dochter en 1 kleinzoon.

In 2008 zijn we een serie camperreizen (4x) gaan maken door Canada en de USA. We zijn van huis uit kampeerders en omdat ik, vanwege mijn werk, veel in de USA en Canada ben geweest, vonden we het tijd worden om ook deze landen in een wat relaxtere sfeer te gaan exploreren. Als je veel gekampeerd hebt en graag reist dan is een camperreis een ideale combinatie van kamperen en reizen en het geeft je een goed gevoel van vrijheid en comfort. Je hebt tenslotte “je huis” bij je.

In 2008 (ik reisde in die tijd voor het werk heel veel naar Vancouver) vroeg ik aan een van mijn Canadese collega’s wat de beste tijd was om een camperreis te maken door British Columbia?
Het unanieme antwoord was september.. Het weer is dan stabieler en de zalmtrek is dan ook in volle gang. Hierdoor is er veel wildlife te zien zoals bijv. beren, orka’s, walvissen en natuurlijk zalmen. We hebben toen niet langer getreuzeld en zijn toen bij Travelhome naar binnen gestapt.
Reisexpert Manon heeft ons toen alle ins en outs verteld over het hoe, wat en waar m.b.t. het reizen met een camper door B.C. Ze gaf ons het gevoel of we al jaren met Travelhome reisden en omdat ik nogal veel airmiles had, en dus geen vlucht hoefde te boeken bij hun, hebben we alleen de camper bij Travelhome geboekt. Dat was helemaal géén probleem. 

In 2010 onze 2e camperreis bij Travelhome geboekt. Die reis, weer vanuit Vancouver, ging door de noordwestelijke staten van de USA (Washington, Oregon, het bovenste puntje van California, Idaho, Wyoming, Montana). Daarbij was Yellowstone National Park een van de hoogtepunten.

2012 waren de zuidwestelijk staten (California, Arizona, Nevada en Utah)  het doelwit van onze camperreis. De Grand Canyon, Monument Valley en Yosemite National Park waren daarbij de hoogtepunten.

We hebben nu 3 camperreizen gemaakt maar onze liefde ging toch uit naar Canada en in 2014 hebben we dan ook een 2e reis gemaakt door B.C. en hebben toen het rondje andersom gemaakt. We zijn ook op plaatsen geweest waar we in 2008 niet geweest waren. De (dagelijkse) vrijheid om te kiezen waarheen, wat en hoe lang je ergens wilt blijven. Dat is het voordeel van het reizen met een camper.

Al onze reizen bij Travelhome geboekt.. waarom?? 

- Klantvriendelijk
- Professioneel
- Je kunt het krijgen zoals je het hebben wil, niets is te veel voor de dames/heren van Travelhome. (bijna) Alles is mogelijk.
- Een goede prijs-kwaliteit
- Ze bieden veel, bijv. diverse inspiratiedagen waarbij ze de aspirant reizigers een inkijkje geven in het reizen met een camper. Waarbij ook een aantal campers te bezichtigen zijn.

Deze inspiratiedagen zijn een goede voorbereiding op een fantastische camperreis door ?????  (waar U uw keuze voor heeft gemaakt)

Heel veel plezier met het maken van uw keuze, de voorbereidingen en het boeken bij Travelhome, En natuurlijk de veel plezier en heel veel kippenvel van verwondering tijdens uw camperreis.