Ervaren reizigers Ton en Truus vertellen;

De eerste keer met de camper zijn we in 2001 naar West-Canada geweest (Alberta, British Columbia en Vancouver Island) en in 2003 naar Oost-Canada en toen begon het virus echt toe te slaan. Het IWWT-virus (Ik Wil Weer Terug), gelukkig geen medicijn voor te krijgen.

We hadden weer geboekt bij Travelhome en daar kreeg men al snel door hoe enthousiast we waren over onze reizen en toen is dat jaar ook voor ons de start geweest om als vrijwilliger (al het 17e jaar in 2019) jaarlijks nieuwe reizigers te helpen met de voorlichting van reizen naar Canada en kort daarna ook naar Amerika. Dit land kwam al snel ter sprake na onze reizen door Canada en ook hier hebben we de nodige reizen via Travelhome geboekt. We zijn dan ook vaak te vinden in Geldrop maar ook een aantal dagen op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Waarom bij Travelhome boeken vraagt men wel eens aan ons. Nou daar kunnen we kort over zijn: duidelijke complete offerte zonder verborgen extra bijkomende, onverwachte kosten. We hebben in de afgelopen jaren wel eens prijzen opgevraagd bij andere reisbureaus en kwamen met de prijs nooit lager uit! Tenzij men iets “vergeten” had om in de offerte op te nemen.

In mei 2019 maken we de ronde Toronto, New York, Boston, Quebec city, Toronto. Uiteraard weer met de camper.
Wij hebben nu ervaring met reizen door West- en Oost Canada, Nova Scotia, Prince Edward Island. In Amerika: Florida, De noordwest kant van Amerika (grenzend aan Canada), de zuidwest kant van Amerika (Arizona en alle parken in de buurt), omgeving New York, Washington en de Niagara Falls zowel aan de Amerikaanse als de Canadese kant.

 
 
 

 

Phoenix retour

25-daagse camperreis
Lees ons reisverslag

Nova Scotia

20-daagse camperreis
Lees ons reisverslag

Oost-Canada en Amerika

22-daagse camperreis
Lees ons reisblog

West-Canada 2022

Lees ons reisblog