Ervaren reizigers Trudie en Bert vertellen:

Hallo, wij zijn Trudie en Bert Noorbeek, beide inmiddels gepensioneerd en reizen sinds 2008 jaarlijks naar Amerika voor een camperreis door de prachtige natuur van de Verenigde Staten en Canada.

De vrijheid gecombineerd met het gemak dat je alles bij je hebt is voor ons ooit de reden geweest om voor de camper te kiezen. Maar inmiddels is een ander punt de fantastische plekken waar je overnacht, midden in de natuur. Of het nu in een National Park of een State Park is ze zijn vaak allemaal even mooi. 

Onze eerste boeking bij Travelhome is voortgekomen uit een aanbieding die we zagen op de Vakantiebeurs in 2008. Drie weken vanuit Orlando hebben we toen een rondtrip langs de Golfkust   gemaakt naar New Orleans en via het binnenland terug. De vriendelijke service van Travelhome en de duidelijke communicatie is ons zo goed bevallen dat we nu – in 2019 – voor de 15e keer via Travelhome op vakantie gaan. Ditmaal vanuit Denver de staat Colorado verkennen. 

Onze mooiste reizen? Uiteraard de prachtige parken in het zuidwesten, niet alleen de bekende nationale parken, maar ook minder bekende als Anza Borrego Desert State Park, een pareltje. Daarnaast zijn onze reizen door Texas Hill Country,  Yellowstone National Park en de reis door de staten Washington en Oregon onvergetelijk. 

Inmiddels hebben we al 37 staten van de Verenigde Staten gezien en ook (een deel van) het westen van Canada. Alaska alsmede de staten in het noordoosten zoals Main, Vermont, New Hampshire en Massachusetts staan nog op onze bucketlist.