Krzywy Las

De bomen in dit bos staan ook wel bekend als de kromme bomen van Polen. In het bos staan zo'n 400 kromme bomen. Hoe deze bomen zo krom komen is een raadsel. Mogelijk komt het door mensen maar het kan ook door moedernatuur zelf komen. Het bos is heel uniek en zeker een bezoekje waard als je op campervakantie bent in Polen. Vooral tijdens de kou of mist of ziet het er adembenemend mooi uit. Vergeet dus niet om je camera mee te nemen om deze bijzondere bomen vast te leggen tijdens je camperreis! 

VERSCHILLENDE THEORIEËN

Er gaan verschillende theorieën rond hoe deze bomen zo scheef zijn gaan groeien. Sommige beweren dat de bomen door mensen zelf zo zijn gaan groeien. Mensen zouden de bomen geplant hebben en vervormd hebben om goed hout te krijgen voor meubilair. Maar het vreemde hieraan is, als dit waar zou zijn, waarom staan de bomen er nu dan nog? Deze hadden allang gekapt kunnen zijn! Een andere theorie is dat de bomen zo vervormd zouden zijn door een sneeuwstorm. Echter is dit niet voor te stellen omdat dit het enige bos is waar zulke gebogen bomen te zien zijn! Deze plek kun je dus écht niet overslaan tijdens je camperreis want dit is de enige plek op de wereld waar je dit kan bewonderen! 

OVERNACHTEN MET DE CAMPER NABIJ KRZYWY LAS

Het is mogelijk om tijdens je camperreis dichtbij de bossen van Gryfino te overnachten. Op de camping Mescherin zijn verschillende faciliteiten te vinden om je verblijf tijdens je campervakantie nog aangenamer te maken. Geniet van de rust en de prachtige natuur op de camping samen met je huurcamper. 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties