Nationaal Park Drawienski

Centraal in de Drawa-vlakte ligt het Drawa Nationaal Park. Het park is net zoals enkele andere parken in Polen een oerbos. Een deel van de dieren die in dit gebied leven worden beschermd als beschermde diersoorten. Door het gebied stroom de Drawa, die uitmondt in een zijrivier de Plociczna. Ga dit park zeker bezoeken tijdens je camperreis door Polen

NATUURLIJK BEUKENBOS

Wat bijzonder is aan het Drawa Nationaal Park is dat het een van de best bewaarde natuurlijke beukenbossen is op de Europese laagvlakte! Sommige stukken bos zijn daarom ook afgeschermd om het ook intact te laten. De bossen zijn gemiddeld 120 jaar oud, maar er zitten bomen tussen die wel 300-450 jaar oud zijn. Bijzonder om een keer gezien te hebben en al zeker tijdens je campervakantie. Vergeet daarom niet om een goede camera mee te nemen tijdens je camperreis. 

OVERNACHTEN NABIJ NATIONAAL PARK DRAWIENSKI MET JE HUURCAMPER

Bij het nationaal park zijn verschillende campings waar je met je huurcamper kunt overnachten tijdens je camperreis. Enkele campings waar je met je huurcamper terecht kunt zijn: camping Przystan Drawa, Camping Makowary Cybowo. 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties