Nationaal Park Gorce

Nabij de grens van Slovakije bevindt zich het Gorce Nationaal Park. In dit nationaal park zijn nog vele overblijfselen te zien van het vroegere oerwoud van de Karpaten. Het hoogste punt in het nationaal park is de Tubarcz. Deze berg is 1310 meter hoog. Voor een mooie wandeling tijdens je campervakantie ben je hier op het juiste adres! 

BEZIENSWAARDIGHEDEN IN DE BUURT

Bij het nationaal park bevinden zich enkele bezienswaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan raften op de Dunajec-rivier. Doordat de rivier niet zo snel stroomt is het gemakkelijk voor beginners en gezinnen met jonge kinderen. Wat ook het bezoeken waard is tijdens je camperreis is het kasteel Dunajec in Niedzica. Het kasteel stamt uit de 14 eeuw en is gelegen aan de oever van het Czorsztyn-meer. 

WANDELEN

Doordat de bergen niet zo hoog zijn kun je hier goede wandelingen maken. Vele toeristen komen hierop af voor de sightseeing en voor de afwisselende paden tijdens de wandelingen. Mocht je mooie vogels willen spotten tijdens je campereis dan is het absoluut een aanrader om het nationaal park te bezoeken. In Gorce Nationaal Park zijn namelijk verschillende zeldzame Europese vogels te spotten. Wees dus alert en houd je camera bij de hand! 

OVERNACHTEN MET JE HUURCAMPER NABIJ GORCE NATIONAAL PARK

In de buurt van het nationaal park ligt camping Leg waar je samen met je huurcamper kunt overnachten. De camping is gelegen aan de prachtige bergrivier Bialka waar je kunt genieten van het water en het uitzicht. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties