Nationaal Park Magurski

In het zuiden van Polen ligt het Magurski Nationaal park. Het hoogste punt van dit gebergte is de Magura Watkowska. Het bos bevat vele heuvels, rivieren en kleine beekdalen. Een park waar je kunt genieten van de rust en natuur tijdens je camperreis door Polen

WISLOKA RIVIER

Deze rivier stroomt door het nationaal park en loopt af in diverse meanderende, kloven en watervallen. Een prachtig aanzicht om te bezoeken tijden je camperreis door Polen. De Wisloka rivier mondt tevens uit in de Wisla. Vergeet ook niet om een goede camera mee te nemen als je op pad gaat want de kans dat je naast deze schilderachtige plekken komt kun je ook zeldzame bergsoorten en beschermde planten tegenkomen. Naast de bijzondere flora kun je ook beren, wolven, lynxen, wilde katten, steenarenden en oehoes tegenkomen. Prachtige flora en fauna om te bezichtigen tijdens je camperreis. 

OVERNACHTEN MET JE HUURCAMPER NABIJ MAGURSKI NATIONAAL PARK

Om dicht bij het nationaal park te overnachten kun je samen met je huurcamper terecht bij camping Hyza. Een kleinschalige camping met genoeg activiteiten mogelijkheden eromheen. Daarnaast kun je nog terecht bij campings, zoals: Pole namiotowe Stasiana en Drymak. Pole biwakowe. 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties