Nationaal Park Pieninski

Op de grens met Slowakije ligt het nationaal park Pieninski. Het is een bergketen waar veel flora en fauna te vinden is. Ga tijdens je camperreis door Polen op excursie en verken de mooiste plekjes in het Pieninksi nationaal park. 

DUNAJEC KLOOF

De enige rivierkloof in Europa is de Dunajec kloof. De 15 kilometer lange waterkloof kronkelt door de bergen heen. Bijzonder om te zien dus tijdens je camperreis, de enige waterkloof van Europa! Mocht je niet al te lang willen wandelen of de waterkloof van een andere kant aanschouwen, dan is het mogelijk om op een vlot plaats te nemen. Tijdens de tocht op de houtvlotten kun je genieten van het uitzicht. Zo zie je de schilderachtige pieken, genaamd de Drie Kronen. De Drie Kronen kun je ook beklimmen. Dus mocht je van wat actie en wandelen houden dan kun deze uitdaging aangaan tijdens je camperreis. 

RAFTEN

Een van de grootste toeristische attracties van het nationaal park is het raften. Doordat de rivier kan snelle stroming kan hebben is het er ook geschikt voor. Ga tijdens je camperreis voor een actieve uitdaging! 

KASTEEL IN CZORSZTYN

Het wordt ook wel een schilderachtige ruïne genoemd. Vanaf het kasteel ben je een prachtig uitzicht over de omgeving! Kom in het kasteel alles te weten over de geschiedenis van het kasteel. 

OVERNACHTEN MET JE HUURCAMPER NABIJ PIENINKSI NATIONAAL PARK

Om dichtbij het nationaal park te verblijven met je huurcamper zijn hier enkele campingsuggesties. Zo kun je samen met je huurcamper terecht op camping Polana Sosny. Geniet van de natuur en de enkele faciliteiten die de camping te bieden heeft om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook op camping Laskowscy kun je samen met je huurcamper terecht. Ook hier zijn diverse faciliteiten aanwezig waaronder een klein winkeltje. 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties