Nationaal Park Poleski

Een aantrekkelijk gebied om te bezoeken tijdens je camperreis door Polen, Nationaal Park Poleski. Een gebied dat bestaat uit bossen en verschillende meren. Ga als echte dierenliefhebber een uitstapje maken naar dit nationaal park. Het is een paradijs voor diverse vogels maar ook het paradijs voor elanden. Vergeet daarom ook niet je camera mee te nemen tijdens je camperreis! 

ACTIVITEITEN

Neem zeker je wandelschoenen mee want tijdens je camperreis kun je ontzettend veel wandelen in het Poleski Nationaal Park. Naast de prachtige wandelingen kun je in het park ook terecht als je van paardrijden, fietsen en kanoën houdt! In het nationaal park is ontzettend veel te zien, het is rijk aan vele flora en fauna. Door de verschillende leefgebieden, is het een plek waar ook diverse zeldzame diersoorten leven. 

Als je een verrekijker hebt, neem die dan ook zeker mee. Ga op een van de uitkijktorens staan en spot de meest zeldzame vogels. 

KANOËN

Zoals eerder vermeld is het Nationaal Park Poleski ook een goede plek als je van kanoën houdt. Dit wordt eigenlijk als een activiteit gezien die je moet doen als je in het nationaal park bent. Er is toch geen leukere manier om tijdens je campervakantie een nationaal park te ontdekken dan vanaf het water! 

OVERNACHTEN MET JE HUURCAMPER NABIJ NATIONAAL PARK POLESKI

Om zo veel mogelijk van het nationale park te zien, heb je de mogelijkheid om nabij het park te overnachten. Samen met je huurcamper kun je terecht bij camping Wyderka. Deze camping is prachtig gelegen aan het Tomasze-meer en biedt je enkele faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties