Nationaal Park Roztoczanski

Tijdens je camperreis door Polen kun je het zonnigste stukje land natuurlijk niet overslaan! Een heuvelrug bedekt met dennen- en beukenbossen en prachtige velden. Een stukje natuur dat je wederom kunt bezoeken tijdens je campervakantie.

HEUVELRUG

Het nationaal park is een plek waar vele Poolse inwoners naar toe trekken wanneer zij even tot rust willen komen. Ook voor vele toeristen is het een aangename plek om naar toe te gaan. Door de diversiteit van het landschap is het een goede plek voor mooie wandelingen en fietstochten. 

ZWIERZYNIEC

Het nationaal park is gelegen in de buurt van de stad Zwierzyniec. Het is een kleine stad waar enkele bezienswaardigheden zijn te bezichtigen. Nabij het nationaal park Roztoczanski ligt de bierbrouwerij van het zwierzyniec bier. Een leuke afwisselingen tijdens je campervakantie om naast het natuurpark ook de bierbrouwerij te bezoeken en een lekker Pools biertje te drinken. Kom alles te weten over het bier, hoe het gebrouwen wordt, hoe het smaakt en waarom wordt het hier gebrouwen! Voor echte bierliefhebbers of mensen die wel van een bourgondisch leven houden. 

OVERNACHTEN MET JE HUURCAMPER NABIJ ROZTOCZANSKI NATIONAAL PARK

Om dichtbij het nationaal park te overnachten kun je op camping Rusalka terecht. Dit is een kleine camping met alle faciliteiten van dien. Je kunt er zelfs waterfietsen en kajakken als je daar zin in hebt tijdens je campervakantie! 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties