Nationaal Park Ujscie Warty

Een waar paradijs voor natuurliefhebbers! Kenmerkend aan deze plek zijn de open weilanden begroeid met els. Deze weilanden worden doorgesneden met kanalen en oude rivierbeddingen. Dit is het jongste nationale park van het land. Een onderscheidend natuurpark en zeker een aanrader om te bezoeken tijdens je camperreis!

WATERVOGELS

Door de unieke draslanden en uitgestrekte weilanden is het een perfecte leefomgeving voor vele watervogelsoorten. Zo hebben er zo'n 160 soorten watervogels het nationaal park gekozen als hun territorium met als doeleind om daar hun eieren te broeden. Zesentwintig van deze vogels zijn zeldzaam of beschermd. Naast dat het een belangrijke broedplaats is voor vele vogels is het ook een belangrijk overwinteringsgebied voor eenden, ganzen en zeearenden. Redenen genoeg om tijdens je camperreis dit mooie nationaal park te bezoeken. Neem ook zeker een verrekijker mee op je camperreis zo kun je de mooiste dieren spotten! 

OVERNACHTEN NABIJ UJSCIE WARTY NATIONAAL PARK MET JE HUURCAMPER

Om optimaal te genieten van het mooie Ujscie Warty kun je met je huurcamper staan op camping Fischereihof Schneider. Dit park ligt net over de grens in Duitsland maar binnen no-time ben je in het nationaal park. Het is een kleinschalige camping met niet al te veel faciliteiten maar daardoor kun je extra genieten van de natuur. 

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties