Nationaal Park Wigierski

Een nationaal park dat bekend staat om zijn prachtige meren, die met elkaar in verbinding staan door rivieren. Uniek aan het nationaal park zijn de kleine woudmeren die tussen de moerassen liggen en door veengebied omringd zijn. Dit nationaal park is een absolute aanrader om te bezoeken tijdens je campervakantie. 

VELE MEREN

Zoals gezegd is het nationaal park kenmerkend om de vele prachtige meren die met elkaar in verbinding staan. Wanneer je in dit nationaal park bent zal je versteld staan van de schoonheid. Het is erg uniek, vergeet daarom ook niet op veel mooie foto's te maken tijdens je campervakantie! Het grootste en diepste meer in het nationaal park is,. In het meer liggen meerde eilandjes. Het is ook absoluut een populaire bestemming voor kajakkers, fietsers en wandelaars.

CZARNA HANCZA RIVIER

Dit is de langste rivier in het nationaal park. Het is ook een erg populaire kajakroute. Door middel van een kajak ervaar je Wigierski Nationaal Park op een andere maar ook actieve manier. De mooie natuur komt op deze manier ook echt tot z'n recht! Een leuke activiteit om te doen tijdens je camperreis. 

MET JE HUURCAMPER OVERNACHTEN NABIJ WIGIERSKI NATIONAAL PARK 

Om nabij het natuurschoon van het nationaal te overnachten zijn er enkele campings waar je samen met je huurcamper kunt overnachten. 

Zo kun je terecht op camping Rozochacz. Deze camping is gelegen aan de oever van het Wigry meer, wat een perfecte ligging is! Het biedt enkele faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Camping Lukowy Kat is een andere camping waar je terecht zou kunnen met je huurcamper. Ook deze camping biedt enkele faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken! Op deze camping kun je ook een kajak huren om op de Czarna Hancza rivier te varen. 

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties