Zakopane

In de prachtige vallei aan de voet van het Tatra-gebergte ligt de stad Zakopane. De stad is gelegen in het uiterste zuiden van het land. Het wordt ook wel de winterhoofdstad van Polen genoemd. Naast dat het in de winter een prachtige stad is kun je het ook zeker in ieder ander seizoen bezoeken. De stad is een leuke toevoeging aan je camperreis! 

WINTERHOOFDSTAD

Een echt winterwonderland en een geliefde plek voor wintersporters. Hier kun je heerlijk skiën, snowboarden maar ook kun je hier van de befaamde kabelbaan of even sleeën. Naast dat het een geweldige plek is om naar toe te gaan in de winter, is het ook een leuke plek om naar toe te gaan in de zomer. Trek dan bijvoorbeeld het Tatra gebergte in om te gaan wandelen. Genoeg activiteiten om te ondernemen tijdens je camperreis door Polen.

TATRA GEBERGTE

Even lekker ontsnappen in de natuur? Dan is het Tatra gebergte een absolute aanrader tijdens je bezoek aan Zakopane. Hier kun je de mooiste wandelingen maken en genieten van het prachtige uitzicht. Met zo'n 270 kilometer wandelgebied ben je wel even zoet. Neem je goede wandelschoenen dus zeker mee tijdens je camperreis door Polen

OVERNACHTEN MET JE HUURCAMPER NABIJ ZAKOPANE

Om optimaal te genieten van je verblijf in Zakopane kun je samen met je huurcamper op een van de campings overnachten. Zo kun je terecht op camping Ustup. Op de camping bevinden zich enkele faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook bevinden zich nabij de camping voldoende faciliteiten. Zo ook een bushalte die je iedere 10 minuten naar de stad kan rijden. 

Camping Zakopane Willa Skoczec is een kleinschaligere camping met minder faciliteiten maar met een prachtig uitzicht op het gebergte. 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties