The Big Five

Ontdek het beste van Zuid-Afrika tijdens een 34-daagse camperreis van Johannesburg naar Kaapstad. Begin je avontuur in bruisend Johannesburg en verken de prachtige Blyde River Canyon. Vervolgens rijd je met je camper naar het wereldberoemde Kruger National Park voor onvergetelijke safari-ervaringen.

Stop in Swaziland en geniet van de serene schoonheid van Milwane. Verken de diverse landschappen van de St. Lucia Wetlands en geniet van ontspanning op de stranden van Ballito.

Reis verder met je camper door de indrukwekkende Drakensbergen en bewonder de natuurlijke pracht van het Golden Gate National Park. Verken historische plaatsen en geniet van het comfort van je camper in Mountain Zebra National Park.

Spot majestueuze olifanten in het Addo Elephant Park en ontdek de betovering van het Tsitsikamma National Park. Kampeer in het Wilderness National Park en maak kennis met de fascinerende wereld van struisvogels in Oudtshoorn.

Geniet van walvisspotten in Hermanus en proef heerlijke wijnen in het schilderachtige Franschhoek. Met je camper rijd je naar het historische Simon's Town voordat je uiteindelijk aankomt in Kaapstad, waar de majestueuze Tafelberg op je wacht.

Deze 34-daagse camperreis door Zuid-Afrika biedt de vrijheid om te reizen op je eigen tempo en te genieten van de schoonheid van het land. Boek nu en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in je eigen mobiele huis.
34 dagen, ca. 5000 km
startpunt: Johannesburg

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties