Alaska Range

De Alaska Range is een lang, smal en indrukwekkend natuurgebied wat je niet mag overslaan tijdens jouw camperreis. Tijdens een bezoek aan dit natuurgebied vind je hier onder andere Mount McKinley, de hoogste berg van Noord-Amerika, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt over de Alaska Range. 
Ook kom je met jouw huurcamper langs Lake Clark, een uitgestrekt en adembenemend mooi meer waar je prachtig kunt wandelen en lekker tot rust kunt komen. Het Alaskagebergte is opgedeeld in verschillende nationale parken waarvan er twee op de werelderfgoedlijst van UNESCO te vinden zijn. Dit zijn Wrangell-st.Elias en het Canadese Kluane park.
Naast bergen en meren kom je hier met jouw huurcamper ook langs rivieren, gletsjers en nog veel meer.

BEZIENSWAARDIGHEDEN ALASKA RANGE

De Alaska Range is rijk aan veel mooie diersoorten. Tijdens jouw camperreis kun je dan ook kariboes, lynxen, wolven, grizzlyberen, schapen en elanden tegenkomen. Houd je ogen dus open zittend in jouw huurcamper want wellicht zie je er een.

JOUW CAMPERREIS DOOR ALASKA

Wil je graag een camper huren en overnachten in de buurt van de Alaska Range? Dan raden wij je een camping aan in Denali National Park: Igloo Creek. Je kunt hier echter niet voor reserveren. Vanaf deze camping neem je een bus naar verschillende bezienswaardigheden in het park. Of bezoek de Alaska Range met jouw huurcamper.


Wil je graag alvast wat meer weten over een mogelijke route voor jouw camperreis door Alaska? Lees dan onze All Alaska & Yukon adventure routesuggestie.

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties