Jean Lafitte National Historical Park and Preserve

In Jean Lafitte was vroeger gevuld met zilver en goud uit de goed gevulde piraten schatkist. Vandaag de dag zijn deze schatten mensen, plaatsen en herinneringen. Ontdek New Orleans rijke culture mix. Leer Cajun tradities van mensen en bekijk de alligator in het moeras. Wandel in de voetstappen van de mannen die in 1815 de slag van New Orleans vochten het kan hier allemaal.

BEZIENSWAARDIGHEDEN JEAN LAFITTE NATIONAL HISTORICAL PARK AND PRESERVE

In Chalmette, 10 km ten zuidoosten van New Orleans is het Chalmette Battlefield en National Cemetery te vinden. Het was de plaats van de Battle of New Orleans in 1815.

De nationale begraafplaats bevat de overblijfselen van de Amerikaanse Burgeroorlog, evenals de resten van soldaten uit de Indische Oorlogen van de late 19e eeuw, de Spaans-Amerikaanse Oorlog, de Eerste en Tweede Wereldoorlog, de Koreaanse oorlog, en de Vietnamese oorlog. Aangezien de begraafplaats niet was aangetoond totdat de Civil War era (1861-1865), zijn er zeer weinig graven uit de oorlog van 1812 's Battle of New Orleans.

JOUW CAMPERREIS DOOR DE DEEP SOUTH

Ben je aan het reizen rondom New Orleans, Louisiana? Breng dan zeker een bezoekje aan deze bruisende stad, die bekend staat om de gospel muziek. Ook kun je een bezoek brengen aan Oak Alley Plantation

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties