Knik Glacier

De Knik Glacier is een gebied vol bergen, sneeuw, water en ijs. Het unieke klimaat zorgt hier voor een mooi, maar mysterieus landschap en een bijzondere dierenpopulatie. Deze aparte natuurschoon is al vaak op de beeldbuis geweest, aangezien het gebied regelmatig is gebruikt in Hollywood films.
De omgeving is wat lastig te bereiken maar via een aantal organisaties kun je deze unieke plek alsnog bezoeken. De ontzettend oude Knik Glacier stamt mogelijk uit één van de ijstijden en in de loop der tijd zijn er vele veranderingen aangebracht in het landschap. Valleien, bergen en gletsjers passen zich aan en zorgen steeds weer voor verrassingen.

Overigens is in het gebied van de Knik Glacier (én op andere plaatsen in Alaska) in sommige tijden het Noorderlicht waarneembaar. Een mysterieuze maar onvergetelijke ervaring vol lichtshows vanuit de hemel.

JOUW CAMPERREIS DOOR ALASKA

Rondom Knik Glacier bevinden zich twee age staat bekend vanwege haar industrie en Amerikaans defensiecentrum maar ook om de prachtige omliggende natuur. Je kunt hier genieten van bergen, glesteden. Anchorage en Valdez. Anchortsjers en nationale parken met de meest fantastische diersoorten. In Valdez kun je veel verschillende excursies ondernemen, maar ook kun je hier goed wandelen, fietsen, vissen en nog veel meer.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties