Miami

Miami is gelegen aan de golf van Biscaye tussen de Everglades en de Atlantische oceaan en staat onder andere bekend om zijn mooie stranden.

De ligging biedt vele mogelijkheden voor allerlei activiteiten tijdens jouw rondreis in Amerika. Het goede klimaat en de vele stranden trekken ieder jaar vele toeristen en vooral South Beach is erg populair. Naast stranden staat Miami bekend om de populaire nachtclubs en het uitstekende winkelen. Dus ga je een camper huren Miami? Neem dan even de tijd om deze stad te bezoeken!

BEZIENSWAARDIGHEDEN MIAMI

Er zijn echter vele activiteiten in Miami en omgeving die je tijdens jouw rondreis Amerika camper kunt doen:

  • Biscayne National Park, een prachtig park aan de kust en een van de voornaamste duiklocaties in de Verenigde Staten. Je vindt er mangrove bossen en een prachtig koraalrif. Enkele van de activiteiten zijn het maken van een glassbottom boattour, snorkelen en duiken.
  • Everglades National Park, het park beslaat het zuidelijke deel van de Everglades en staat op de Werelderfgoederen lijst. Er komen bedreigde diersoorten voor zoals de Florida panter en de Amerikaanse krokodil. Er zijn vele, door rangers geleide, activiteiten en je kunt er wandelen en vissen.
  • Everglades Alligator Farm, hier kun je deze dieren per boot van dichtbij bekijken.
  • Art Deco Historic Disctrict, hier staan vele historische gebouwen en kun je aansluiten bij een van de wandeltours.
  • Monkey Jungle, hier lopen de apen vrij rond en is er zelfs een apenzwembad en een mooi regenwoud.
  • Fairchild Tropical Botanic Garden, een enorm park met vele tropische planten zoals palmbomen (de grootste collectie ter wereld) en een baobab boom. Tevens is het een internationale leider in onderzoek naar tropische planten.
  • Parrot Jungle Island, een ideaal dagje uit voor gezinnen met kinderen. Je kunt de vogels en flamingo's voeren, apen en papegaaien zien en ze hebben er ook Herculer, dit is een Liger, een combinatie tussen een leeuw en een tijger.
  • Miami Seaquarium, bekijk hier de schildpadden, orka's, zeehonden en vissen. Een andere leuke activiteit is de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen.

JE CAMPERREIS DOOR FLORIDAf

Miami beschikt over meedere campings waar je kunt verblijven met de huurcamper. Bijv. de camping Miami Everglades Resort, een wat luxere camping die je van alle luxe zal voorzien. Na een bezoek aan Miami, kun je overwegen met de huurcamper door te rijden naar Orlando, waar onder andere het wereld beroemde Walt Disney park ligt. Neem ook een kijkje op de pagina van de Florida Keys

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties