Minneapolis

Minneapolis biedt vele mogelijkheden. Minneapolis ligt namelijk in het midden van het noordelijke gedeelte van de Verenigde Staten. De ideale plaats om jouw rondreis door Amerika te beginnen en naar jouw favoriete kant van de Verenigde Staten te rijden. Rijd richting het westen en ontdek bijvoorbeeld San Francisco met de omliggende nationale parken. Of kies ervoor naar het oosten te reizen via Chicago naar New York.

BEZIENSWAARDIGHEDEN MINNEAPOLIS

Begin rustig aan jouw campervakantie en bezoek eerst de stad Minneapolis. Deze stad is misschien voor jou niet zo bekend, maar ongetwijfeld ken je de beroemde rivier die door deze stad stroomt; de Mississippi. Mis daarom ook niet een van de boottochten over de Mississippi of over een van de andere meren. De staat Minnesota staat bekend om het land van de 10.000 meren. Zeker weten dat je tijdens het rijden in jouw camper prachtige meren zult zien.

Ben je in het centrum van de stad, bezoek dan zeker een van de 17 boerenmarkten. Proef de lokale streekproducten en steun daarmee de lokale boeren. Naast eten, vind je daar ook kraampjes met bloemen, planten, handwerken en andere geschenken. Om Minneapolis te leren kennen, mag een bezoek aan de markt niet ontbreken.

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

Vanuit Minneapolis kun je gemakkelijk Chicago bezoeken, deze stad is erg bekend om de vele mooie musea. In de omgeving vind je ook de Porcupine Mountains Wilderness State Park en Pipestone.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties