Santa Barbara

Santa Barbara is door zijn gunstige klimaat het gehele jaar door een populaire bestemming en staat ook wel bekend als de American Riviera. Dus geschikt voor alle soorten reizigers. Van mensen die van de winter zon willen genieten tot aan de mensen die heerlijk willen bijkomen in de zomer.

BEZIENSWAARDIGHEDEN SANTA BARBARA

De stad heeft vele stranden, winkels en mooie Spaanse architectuur. De stad is voornamelijk populair als strandbestemming maar ook wijnproeven en een bezoek aan een van de vele musea behoren tot de mogelijkheden. Zo heeft de stad 2 gebouwen die op de Nationale Histoirsche Monumentenlijst van de Verenigde Staten staan. Dit zijn het missiegebouw en het Rafael-Gonzaleshuis.  

Santa Barbara is niet alleen populair onder de toeristen, ook een hoop beroemde mensen komen naar deze plaats. De stad heeft dan ook een indrukwekkende lijst met beroemdheden die in Santa Barbara wonen of hebben gewoond. Zo heeft de inmiddels overleden zanger Michael Jackson hier huis gehad. Net zoals Oprah Winfrey, Leonardo De Lorenzo en Rob Lowe.

JE CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA

Je hebt ondertussen een mooi bruin kleurtje gekregen. Dat betekent dat het tijd is om door te rijden naar de volgende bestemming! En dit kan zomaar eens Los Angeles zijn. Los Angeles ligt namelijk maar 95 mijl van Santa Barbara af. Een goed moment dus om even op bezoek te gaan bij de sterren in Hollywood!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties