Santa Barbara

SANTA BARBARA

 
Santa Barbara is een populaire bestemming het hele jaar door, dankzij het gunstige klimaat. Het staat bekend als de American Riviera en trekt allerlei soorten reizigers aan, inclusief diegenen die op zoek zijn naar winterzon en zomerse ontspanning.

BEZIENSWAARDIGHEDEN SANTA BARBARA

De stad heeft prachtige stranden, winkels en indrukwekkende Spaanse architectuur. Naast de strandbestemming zijn er ook mogelijkheden voor wijnproeverijen en bezoeken aan musea. Twee van de gebouwen in Santa Barbara, het missiegebouw en het Rafael-Gonzaleshuis, staan op de Nationale Historische Monumentenlijst van de Verenigde Staten.

Niet alleen toeristen, maar ook beroemdheden zijn aangetrokken tot Santa Barbara. Oprah Winfrey, Leonardo DiCaprio, Rob Lowe en wijlen zanger Michael Jackson hebben hier gewoond.

Stearns Wharf: Bezoek de oudste nog steeds operationele pier in Californië. Geniet van prachtige uitzichten op de oceaan, proef verse zeevruchten en verken de winkels en restaurants.

Santa Barbara Mission: Ontdek de historische en culturele betekenis van de Santa Barbara Mission, een iconisch gebouw dat dateert uit de 18e eeuw. Verken de prachtige tuinen en leer meer over de Spaanse missiegeschiedenis.

Santa Barbara Botanic Garden: Verken de prachtige botanische tuin en geniet van de diverse plantencollecties, waaronder inheemse Californische flora. Maak een ontspannen wandeling door de paden en geniet van de rustige omgeving.

TIPS VOOR EEN CAMPING MET DE CAMPER

Als je van plan bent om Santa Barbara te bezoeken met een camper, zijn er verschillende mooie campings waar je kunt verblijven. Een aanrader is de Santa Barbara Sunrise RV Park, gelegen nabij het strand en met voorzieningen zoals full hook-up, zwembad en speelplaatsen. Een andere optie is de Ocean Mesa Campground, prachtig gelegen tussen de bergen en de oceaan, met ruime plekken en faciliteiten zoals een kampwinkel en wandelpaden.

JE CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA

Met een mooi bruin kleurtje wordt het tijd om verder te reizen naar je volgende bestemming! En waarom niet naar Los Angeles, op slechts 95 mijl afstand van Santa Barbara? Het is een perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan de sterren in Hollywood!

Geniet van je camperreis door West-Amerika en vergeet niet om onderweg te genieten van de prachtige natuur, bezienswaardigheden en de vrijheid die het huren van een camper biedt.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties