St. Augustine Beach

St. Augustine Beach staat bekend om de kilometerslange prachtige stranden waar je kunt genieten van de zon en de zee. Echter, de omgeving heeft nog veel meer te bieden. In de buurt zijn veel recreatieve gebieden waar je kunt kamperen, picknicken, zwemmen, varen, vissen en nog veel meer. St. Augustine Beach is een ideale plek om even heerlijk tot rust te komen.

BEZIENSWAARDIGHEDEN ST. AUGUSTINE BEACH 

Ga je een camper huren en St. Augustine? Dan hoeft je jezelf zeker niet te vervelen. Wat historie betreft, kun je in St. Augustine jouw ogen goed de kost doen. Zo is er het Castillo de San Marcos, een historisch fort, gebouwd door de Spanjaarden. Ook het Colonial Spanish Quarter brengt je terug naar de 18e eeuw en de Fountain of Youth is een prachtige fontein die je niet wil overslaan.
In St. Augustine vind je ook het Gonzalez-Alvarez House (een huis gedateerd uit 1600), het oudste “Store Museum” en het oudste houten schoolhuis van meer dan 200 jaar oud.

De avond valt en langzaam komt de vraag: Wat doen we met het eten vanavond? Geniet van een heerlijke bbq op de camping of ga er lekker een avondje uit. Kies je voor het laatste, dan mag je vooral de heerlijke visrestaurants met haar specialiteiten niet vergeten. Veel restaurants hebben een prachtig uitzicht over de zee en de mooie stranden. Ook is het erg gezellig eens een kijkje te nemen bij de (souvenirs) winkeltjes.

Vlakbij vind je tevens Fort Matanzas, een monument uit 1700. Ook het St. Augustine Lighthouse en bijbehorend museum is een bezoekje waard. Je kunt deelnemen aan een tour en jouw haren laten wapperen in de wind, terwijl je de trappen naar boven volgt.
Daarnaast zijn er nog de Washington Oaks State Gardens. Hier wandel je heerlijk langs beschaduwde rozentuinen. Tijdens jouw wandeling zal je ongetwijfeld kunnen genieten van mooie vlinders.

JOUW CAMPERREIS DOOR FLORIDA

Wanneer je de mooie stranden van St. Augustine hebt ontdekt kun je doorreizen naar bijvoorbeeld Jacksonville, de grootste stad in Florida. Of naar Daytona Beach, waar je met een auto op het strand mag rijden. Beide steden liggen rondom St. Augustine Beach.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties