Jacksonville

Jacksonville is gesticht in 1822 en is de grootste stad in Florida. De stad werd bekend om zijn lange standen. Dit resulteerde erin dat de stad gezien werd als een zeer populair vakantieoord. Het grote voordeel was dat je in deze stad ook winterzon had. Hierdoor kwamen veel mensen hier overwinteren. De stad werd in 1901 bijna geheel verwoest door een enorme brand. Hierna werd de stad weer helemaal terug opgebouwd. Alleen nu in een modern jasje.

BEZIENSWAARDIGHEDEN JACKSONVILLE 

In Jacksonville is va nalles te beleven. Van een dierentuin tot aan een 30km lang strand. Bekijk van te voren daarom goed wat je wil bezichtigen in Jacksonville zodat je geen kostbare tijd verliest.

Een absolute aanrader is het Fort Carolina National Monument. Een oud fort dat gebruikt werd in de periode van de kolonisatie. Zo kun je hier de oude kanonnen en de oude muren bewonderen. Ga je liever naar een museum? Geen probleem, bezoek dan het Museum of Science and History. Een andere optie is de Cumming Gallery of Art.

Ben je een sportfanaat? Dan is het leuk om een wedstrijd bij te wonen van een de twee professionele sportteams in de stad. Kies je voor een honkbalwedstrijd van de Jacksonville Suns, of ga je richting het American Football stadion voor een wedstrijd van The Jacksonville Jaguars? Absoluut een super ervaring. Kaartjes dien je wel ruim van te voren te bestellen. Deze zijn namelijk erg populair. .

JOUW CAMPERREIS DOOR FLORIDA

Tijdens jouw reis in Florida heb je natuurlijk nog tijd om meer steden en stranden te bezoeken. Vanuit Jacksonville rijd je bijvoorbeeld door naar Orlando. Geniet hier van de stad en het mooie weer, of bezoek een van de attractieparken, bijvoorbeeld Walt Disney World en Universal Studios. Of rijd door langs de kust naar St. Augustine of Daytona Beach.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties