Tupelo

Het stadje Tupelo is een stad gelegen tussen de steden Mississippi, Memphis, Tennessee en Birmingham. Bereikbaar over de US Route 78.

BEZIENSWAARDIGHEDEN TUPELO 

Elvis Presley, een grote legende, is geboren op 8 januari 1935 in Tupelo, Mississippi. De eerste 13 jaar van zijn leven heeft hij hier gewoond. In het stadje kun je de geschiedenis van deze legende bekijken. Ga naar de plek waar hij geboren werd, de kerk waar hij voor het eerst zong en naar de winkel waar hij zijn eerste gitaar kreeg. Daarnaast vind je hier ook een museum met nog meer over Elvis. Doe een kleine Elvis Driving Tour door het stadje en bekijk al deze plekken.

Bezoek ook:

- The Tupelo Buffalo Park and Zoo. De thuisbasis voor honderden dieren en hiernaast een grote Amerikaanse bizons kudde.

- Tupelo automobile museum, een van de grootste in deze staat. Bevat meer dan 150 zeldzame auto's.

- Of bezoek het Tupelo Community Theathe die meerdere prijzen heeft gewonnen.

- Dol op concerten? Wanneer jouw camperreis plaatsvindt tussen september en april dan zit je in Tupelo goed! Het Tupelo Symphony Orchestra seizoen loopt vanaf september tot april. Er worden dan verschillende concerten gehouden in het Civic Auditorium! Op 4 juli vindt het openlucht concert plaats bij het Ballard Park. Hier komen duizenden bezoekers, druk maar gezellig.

JOUW CAMPERREIS DOOR DEEP SOUTH

Vanuit Tupelo kun je een bezoek brengen aan de grote stad Memphis in Tennessee. Hier is Elvis Presley gaan wonen na zijn dertiende levensjaar.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties