Wizarding World of Harry Potter

Fan van Harry Potter? Dan mag een bezoek aan Wizarding World of Harry Potter absoluut niet ontbreken tijdens jouw rondreis.

Harry Potter, wie kent hem niet? De grootste vijand van Voldemort. Na aanleiding van deze film is er een themagebied ontwikkelt in het Attractiepark genaamd: Islands of Adventure. In dit Themagebied staat de wereld van Harry Potter centraal. Zo vind je hier de school genaamd Zweinstein en het dorp genaamd Zweinsveld. Natuurlijk is dit niet de echte school en ook niet het echte dorp. Maar deze zijn exact het zelfde nagebouwd. Ook worden de figuren uit de film hier nagespeeld. Denk bijvoobeeld aan Hagrid of Hermelien. Ook is er genoeg te doen in het park. Zo kun je meedoen aan een Zwerkbalwedstrijd, een toverschoolles en winkelen in de magische winkel. Welke toverstok ligt jou het lekkerste in de hand?

BEZIENSWAARDIGHEDEN WIZARDING WORLD OF HARRY POTTER

Je vindt op het terrein ook diverse attracties met een Harry Potter tintje. Zoals een Dragon Challenge. Dit is een omgekeerde achtbaan. Deze is er ook in de kinder vorm, deze heet Flight of the Hippogriff. Verder kun je hier het hele verhaal nog een keer nabeleven tijdens een kopje thee in de hut van conciërge hagrid. Een heerlijk ontspannen dagje dus tijdens jouw rondreis.

JOUW CAMPERREIS IN FLORIDA

Het Wizarding World of Harry Potter park vind je in de stad waar je bijna alle grote attractieparken vindt, Orlando. Je kunt een bezoek aan een van de parken goed combineren met een bezoek aan deze stad. Het grote voordeel is dat het hier bijna altijd mooi weer is.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties