Woodstock

Woodstock is een pittoresk, oud plaatsje wat je niet wil missen. De mooie huisjes, het houten kerkje en de leuke bruggetjes zorgen voor een aangenaam aanzicht. Woodstock wordt dan ook niet voor niets omschreven met woorden als romantisch, magisch en historisch.

In Woodstock vind je ouderwetse, maar gezellige winkeltjes die onder andere lokale producten verkopen. Ook voor een heerlijk restaurant ben je in Woodstock aan het goede adres. Bovenal zal je ongetwijfeld op de traditionele en gastvrije manier ontvangen worden.

BEZIENSWAARDIGHEDEN WOODSTOCK

Woodstock wordt tevens omgeven door een adembenemend mooi gebied. De kleurige bloemenvelden, de mooie en oude boerderijen met grote stukken grond en de overige leuke dorpjes zijn tekenent voor de omgeving.
Vergeet ook zeker niet om een bezoekje te brengen aan de nabijgelegen nationale parken en/of de lokale musea, zoals het Billings Farm & Museum.

JE CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

Dichtbij Woodstock ligt de grote stad Atlanta. Dit is de hoofdstad van de staat Georgia en er wonen meer dan 5 miljoen mensen! In deze stad kun je het echte Coca Cola museum bezoeken en een bezoek brengen aan het Martin Luther King Jr. National Historic Site.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties