Campings - Florida

Ontdek je met

Susanne

Joyce

Karlijn

Roxanne

<
2 / 3
>
Juniper Springs Recreation Area presenteert sprankelende bronnen in een subtropische omgeving en dit is een van de oudste en bekendste recreatiegebieden aan de oostkust. Gelegen tussen Ocala en Ormond Beach langs de highway 40. Het complex dat voorzien is van zwem- en picknickplaatsen, campings en wandelpaden dat in de jaren 1930 werd gebouwd door het Civilian Conservation Corps (CCC). De omgeving is anders dan elke andere in de Verenigde Staten, met honderden kleine borrelende bronnen en grote bronnen die uit spleten in de aarde gutsen onder een dicht bladerdak van palmen en eiken; een oase in het hart van de woestijnachtige Big Scrub.   Hele mooie camping midden in de natuur en vlakbij twee prachtige Springs. Door Ocala National Forest loopt de hwy 40. De zijwegen brengen je steeds naar een Spring en/of een camping. Net na het midden van Ocala National Forest is de afslag naar Juniper Springs Recreational Area. Let op: er zijn veel alligators en beren in het bos.    Faciliteiten: Elke campingplaats heeft een verhard stuk om de camper te parkeren en een onverhard stuk met picknicktafel, grill en vuurring. Toiletten en douches aanwezig. Echt een hele mooie natuurcamping. Mooie campingplaatsen. Genoeg privacy. Slecht tot geen internet/telefoon verbinding.
Lees verder…
LEUKE CAMPING OM FT. LAUDERDALE OF MIAMI TE BEZOEKEN     Gunstig gelegen nabij de belangrijkste snelwegen. De camping een klein paradijs voor vakantie in het zonnige Zuid-Florida. KOA Davie / Ft Lauderdale heeft meerdere toeristische attracties in de buurt en on-site recreatievoorzieningen. De camping in Zuid-Florida is altijd op zijn best, waar het hele jaar door zonnige, warme dagen op je wachten! De camping ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de plaatselijke stranden en de omgeving biedt vele unieke eetervaringen.   Wil je graag een bezoek brengen aan Miami of Fort Lauderdale? De KOA in Davie is dan geschikt voor jou. De camping heeft goede voorzieningen en faciliteiten, zoals een heerlijk zwembad om bij te komen na een lange dag.   Ligging Nabij snelweg, in een groen park, wel rustig en geen overlast van de weg. Fort Lauderdale 30km en MIami South Beach 60km   Faciliteiten Douches, toiletten, zwembad, propaan, hout verkoop, snack bar, wasserette, WIFI
Lees verder…
Ontdek alle ongelooflijke attracties die Central Florida te bieden heeft! Gelegen op slechts enkele minuten van het wereldberoemde Walt Disney World Resort, Universal Studios, SeaWorld, Gatorland, LEGOLAND Florida en meer.   Na een lange dag vol avontuur, kom je thuis op deze prachtige KOA camping. Er zijn verschillende camperplaatsen waaronder: Back-in, Pull-Through en Deluxe Patio-Full Hookup-plaatsen. Of zet je kamp op een van onze ruime tentenplaatsen, vlakbij het zwembad en de toiletten.   Faciliteiten: Zeer goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Was faciliteiten, game room, speeltuintje, springkussen, fitness ruimte, zwembad, gedeeltes voor kampvuur.   Locatie: Dichtbij alle belangrijke themaparken: 10 miles tot aan Magic Kingdom / 12 miles tot aan Universal Studio's / 8 miles tot aan Sea World / 6 miles tot aan Typhoon Lagoon Waterpark 0,2 miles tot aan Capone's Dinner & Show,   3 miles tot aan Old Town, 2 miles toto aan Medieval Times Dinner & Tournament.
Lees verder…
De camping is goed gelegen om de historische stad St. Augustinus te verkennen vanaf de camping die op het eiland Anastasia ligt. Bezoek de Fountain of Youth Archaeological Park (bekend als de site waar Ponce de Leon landde in 1513), de St. Augustine Lighthouse and Museum en het Lightner Museum - gevuld met artefacten uit de Gilded Age van Amerika. Vissers kunnen werpen voor snapper, grouper, amberjack en andere smakelijke vissen op een visboot of vanaf de pier die slechts 1.5 kilometer verderop ligt. Maak vanuit de camping een wandeling van een kilometer naar de oceaan of geniet van voorzieningen op het campingterrein.    Faciliteiten: Goed, beschikken over een gas bbq, tafel en stoeltjes. Douches een beetje verouders maar wel schoon. Daarnaast is er ook een zwembad, visvijver, waterfietsen, winkeltje, gameroom en zijn er was mogelijkheden.    Locatie: Zeer goed. 3 miles van historic downtown of St. Augustine. Mooie plaatsen tussen de palmbomen en bij een riviertje.
Lees verder…
Een bezoek brengen aan het Kennedy Space Center, of liever zwemmen op de stranden van Playalinda beach of alligators spotten? Het kan allemaal vanaf de KOA camping in Titusville. De camping heeft voor iedereen wel iets te bieden, maar met name voor kinderen vind je hier veel activiteiten, zoals een zwembad, speeltuin recreatie ruimte met biljart tafel en een clubhuis.   Faciliteiten: Groot opgezette camping, gravel paden, veel muggen in mei, verder prima als uitvalsbasis naar Kennedy Space Center. Douches/toiletten/zwembad/propaan/hout verkoop/camping winkel/wasserette.   Locatie: De camping ligt aan een doorgaande weg. Het is minstens 10 minuten rijden naar de belangrijkste bezienswaardigheden, het Kennedy Space Centre ligt op ongeveer 35 kilometer van de camping. In de nabije omgeving van de camping is niet zoveel te doen.
Lees verder…
TROPISCH KAMPEERPARADIJS IN DE EVERGLADES, IN DE BUURT VAN MIAMI, FLORIDA!   Het Miami Everglades Resort is een vierendertig hectare tropisch kampeerparadijs tussen avocado-, mango- en palmbomen en omgeven door tropische bloemenkwekerijen en boerderijen; maar toch gunstig gelegen voor toegang tot vele attracties in de omgeving. Everglades National Park ligt op minder dan 10 mijl afstand en Key Largo slechts 30 mijl naar het zuiden.   Gelegen op slechts 30 mijl ten zuiden van Miami, is het een gemakkelijke pendeldienst naar het South Beach Art Deco District, Miami Beach, Musea of Coral Gables Miracle Mile en Bayside winkelgebieden.   Faciliteiten : zeer goed, goed onderhouden campingplaatsen, zwembad en hot tub, verschillende sportvelden, speeltuintje, minigolf, patio, club house, grote centrale fire pit, gratis wifi bij het kantoortje, honden losloop zone en geen eigen grill. Er worden ook veel activiteiten georganiseerd.   Ligging : Goed. 10 miles van Cruise America. Net tussen Miami Beach en de Everglades of de Keys in. Ideaal voor een eerste overnachting voordat je doorrijdt.
Lees verder…
PRACHTIG KAMPEREN TUSSEN DE MET WILDE BLOEMEN BEDEKTE PRAIRIES, MOERASSEN EN PRACHTIGE DENNEN LANDSCHAPPEN!   Myakka River State Park is een van de grootste en meest diverse natuurgebieden van Florida. Een van de wilde en schilderachtige rivieren van Florida, de Myakka-rivier stroomt hier door 57 vierkante mijl van wetlands, prairies en moerassen. De rivier en zijn twee ondiepe meren trekken talloze wetland-wezens aan, waardoor je hier perfect vogels kan kijken, kanovaren en vissen.   Ligging : Goed. Voor een State Park zijn er best veel faciliteiten. Sanitaire voorzieningen zijn goed bijgehouden. Een outpost (winkeltje), mogelijkheden tot fietsen- en kanohuur. Je kunt er tours boeken.   Locatie : Zeer goed. Midden in de prachtige natuur van dit mooie staatspark. Wel wat verder weg gelegen van de stad. 19 miles tot aan Sarasota / 16 miles tot aan Siesta Key Beach.
Lees verder…
De camping Rock Creek RV Resort accepteert Klasse A, B & C campers.   Het park biedt meer dan 230 plekken met volledige aansluiting. De plaatsen zijn verhard en voorzien van een betonnen patio en picknicktafel. Alle prijzen zijn inclusief volledige aansluiting, kabel-tv, wifi, toegang tot ons prachtige zwembad, tiki-hut, clubhuis en wasruimte.   Tijdens het winterseizoen is Rock Creek een druk park en biedt het de bewoners meer dan 20 wekelijkse activiteiten, maandelijkse thema-evenementen, lunches voor dames en heren, diners en feesten.   De camping is het hele jaar geopend in het hart van de paradijskust.   Faciliteiten: Wel goede was faciliteiten. Leuk zwembad, club house, toiletten en douches, Full Hook-up, Tiki hut, gratis Wi-Fi.   Ligging: Naast een privé vliegveld (weinig overlast), een deel van de camping ligt letterlijk langs de straat. Voordeel is dat de stad maar 2 a 3 mijl hier vandaan is, ongeveer 9 minuutjes rijden.
Lees verder…
<
2 / 3
>