18-daagse camperreis Salt Lake City - Denver

"Opnieuw een ervaring rijker en een koffer aan herinneringen heeft deze reis opgeleverd. De reis was mooi, het voorjaar een prima tijd qua weer én drukte. De highlights waren, met wat voorbereiding, prima te bezoeken.


In Yellowstone is het belangrijk om altijd een camping te reserveren. Maar wat ons vooral verbaasd heeft, zijn de omliggende parken, zoals Flaming Gorge en Dinosaur, maar ook de kleine staatsparken hebben echt indruk gemaakt op ons. Met alle belangstelling voor de natuurparken in Amerika, waar het gros toch gaat voor de bekende parken zijn dit kleine pareltjes die gelukkig nog niet onder de voet gelopen zijn. En hoewel Salt Lake City een beetje een belegen karakter heeft, is het toch een charmante plek met een mooie omgeving en kunnen we Denver toevoegen aan het rijtje met leukste steden van de VS.


De beste beslissing van deze reis is misschien nog wel de fietsen die we gekocht hebben. Het lijkt een beetje raar om zo'n aankoop voor zo'n korte tijd te doen. Bedenk je echter eens wat het kost qua geld én tijd om her en der een fiets te huren. Vaak laat je een gelegenheid voorbij gaan. Door de fietsen continue ter beschikking te hebben werd letterlijk onze wereld groter. We hebben dingen gezien en gedaan, die we anders onherroepelijk gemist zouden hebben. Voor ons een grote pré. "

periode: mei - juni 2018
afstand: 2955 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties