19-daagse camperreis Los Angeles - Las Vegas

Wat hebben we lang uitgekeken naar deze reis. Op 23 mei is het dan eigenlijk zover, we vertrekken voor 19 dagen naar de States. Wij (Simone en Sophie) zijn naast collega's beste vriendinnetjes. Het zuidwesten van de Verenigde Staten hebben we al eerder mogen bezoeken, maar door de korte reisduur hebben we veel niet kunnen zien.
Dat mogen we deze keer gaan bewonderen! Naast prachtige natuur bezoeken we ook de steden San Diego en Las Vegas.

San Diego verrast ons, wat een heerlijke stad. We begrijpen niet dat niet meer mensen kiezen voor een bezoek aan deze stad vol Mexicaanse invloeden. Het altijd bruisende Las Vegas stelt ons niet teleur, wat waren we hier graag iets langer gebleven.

De natuur is zoals altijd adembenemend. We verwonderen ons in Capitol Reef en Zion is net zo prachtig zoals we ons herinneren. Met onze camper staan we vaak op de mooiste plekjes midden in de nationale parken. Voor ons is dit de ultieme manier van reizen.

Ook hebben we enkele excursies geboekt. Denk aan een helikoptervlucht over de Grand Canyon en een Jeep Tour in Moab over de Hell's Revenge Trail. Deze Jeep Tour is wellicht wel echt het gaafste van de gehele reis!

Lees je mee met het verslag van onze fantastische reis?
periode: mei/juni 2019
afstand: 3180 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties