20-daagse camperreis Oost-Amerika en Oost-Canada

In september en oktober 2016 maakten Frans en Toiny Tullemans een schitterende camperreis door Oost-Canada en Noordoost-Amerika. In deze periode verkleuren de bladeren van de bomen in prachtige felle kleuren als rood, oranje en geel. Een geweldige tijd om dit gebied te bezoeken dus!

Frans en Toiny startten hun reis in Toronto, vanwaar zij met hun camper naar de Niagara Falls reden om deze wereldberoemde watervallen met eigen ogen te bekijken. Vervolgens maakten zij de oversteek naar de kust van Noordoost-Amerika voor een bezoekje aan de historische stad Boston. De Freedom Trail werd hier uiteraard niet overgeslagen! Zij vervolgden hun reis in noordelijke richting, langs de kust richting het prachtige Acadia National Park.

De White Mountains, Green Mountains en Adirondack Mountains stonden daarna op het programma. Allemaal schitterende parken met prachtige herfstkleuren.

De Canadese grens werd weer overgestoken om de camper weer in Toronto in te kunnen leveren.

Frans en Toiny kijken terug op een prachtige reis met ontzettend veel kleuren en nieuwe indrukken. Lees hieronder hun avonturen!

periode: september - oktober 2016

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties