22-daagse camperreis Seattle- Denver

In juni/ juli 2016 vertrokken onze medewerksters Moniek en Kirsten naar de Verenigde Staten. Vanuit Seattle maakten zij een 22- daagse camperreis richting Denver. Tijdens deze reis bezochten ze o.a Portland en het Yellowstone National Park.


Via de Pacific Senic Byway reden ze naar Hoh Rain Forest. Tijdens de rit genoten ze van het prachtige uitzicht. Eenmaal aangekomen bij Hoh Rain Forest kozen ze ervoor om de Hall of Mosses Trail te lopen. Hier genoten ze volop van de mooie natuur. Daarnaast bezochten ze de stad Portland. Ze verkenden deze stad en brachten een bezoek aan het Portland Art Museum.


Moniek en Kirsten hadden hoge verwachtingen van het Yellowstone National Park. Ze waren daarom ook erg benieuwd wat het park te bieden had. Tijdens hun verblijf in het Yellowstone National Park zagen ze o.a. de Artist Paintpots, prachtige geisers, overstekende herten en de indrukkwekkende Mammoth Hot Springs. De laatste dag van hun camperreis verbleven ze in Denver. Hier liepen ze over de bekende 16th Street en brachten een bezoek aan Wynkoop Brewing Co , waar ze genoten van een heerlijk biertje. 


Ben je benieuwd naar hun ervaringen tijdens deze reis? Lees dan snel het reisverslag hieronder en laat je inspireren!

periode: juni - juli 2016
afstand: 4120 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties