23-daagse camperreis Seattle - Las Vegas

Na drie jaar uitgekeken te hebben naar onze camperreis van Seattle naar Las Vegas, gaat het dan bijna beginnen! Op 26 mei 2022 gaan we op camperreis met zijn tweeën: mijn vriend Luc en ik, Joyce. Ofja met zijn tweeën? Eigenlijk met zijn drieën, want op het moment van de heenvlucht ben ik 10 weken zwanger van ons eerste kindje. Extra spannend dus, want tja... ga ik me wel goed voelen tijdens de reis? We gaan er vanuit van wel, dus ik heb heel veel zin in onze, voorlopig, laatste verre reis samen! 

We reizen van Seattle naar Olympic National Park, Portland, richting de kust om vervolgens weer landinwaarts richting Bend te reizen. Na het bezoek aan Bend zullen we afzakken naar Crater Lake National Park, Lassen Volcanic National Park en Lake Tahoe. Dit gedeelte is voor ons beiden nog geheel onbekend. Vervolgens zetten we de reis door richting Yosemite National Park, Sequoia National Park om te eindigen in Las Vegas. De laatste drie bestemmingen hebben we in 2013 al eens mogen bezoeken, maar vonden we de moeite waard om nog eens te zien. We willen graag de reis afsluiten in een hotel met zwembad en dan zit je in Las Vegas meer dan prima! 

Een fantastische reis met allerlei hoogtepunten zoals het regenwoud in Olympic National Park. Je waant je letterlijk in de live-versie van de Droomvlucht in de Efteling! Ook het spotten van orka's en walvissen aan de kust van Oregon en (voor ons) nieuwe plekjes ontdekken in Yosemite en Sequoia National Park, behoren voor ons tot de hoogtepunten van deze trip. 

Lees snel verder als jij geïnspireerd wilt worden door onze prachtige camperreis door Washington State, Oregon, Californië en een klein stukje Nevada! 
periode: mei 2022
afstand: 3591 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties