Orlando - New York City

Ga op een onvergetelijke camperreis met deze 24-daagse routesuggestie van Orlando naar New York en ontdek de vele wonderen van het oosten van de Verenigde Staten.

 

Begin je reis met een memorabel bezoek aan de pretparken van Disney en Universal Studios in Orlando, waar magie en avontuur tot leven komen. Zet je reis verder richting Kissimmee en geniet van de rustige wateren van Lake Tohopekaliga en de prachtige zonsondergang.

 

De volgende stop is de stad St. Augustine. Dit is de oudste stad van Amerika en dat is te zien aan de historische charme, sfeervolle straatjes en fascinerende musea. Vervolg je reis naar de zuidelijke juweeltjes van Savannah en Charleston, waar gracieuze herenhuizen, geplaveide straatjes en heerlijke zuideelijke gerechten op je staan te wachten.

 

Rijd verder door het schilderachtige landschap van Fancy Gap over de Blue Ridge Parkway. Het is een van de mooiste autoroutes van Amerike en is zeker even je tijd waard. Stop bij de onvergetelijke uitzichten en wandel door de weelderige bossen van Shenandoah National Park.

 

Verken de politieke en culturele geschiedenis van Washington D.C., van de iconische monumenten tot de levendige musea en bruisende buurten. Geniet van ontspanning aan de kust van Jersey Shore, waar zandstranden en promenades op je wachten.

 

De laatste stop is de bruisende stad New York City, waar je je ogen kan uitkijken naar de wolkenkrabbers, oneindig veel winkels en eetmogelijkheden. Wandel door de groene oase van Central Park, bekijk de stad van bovenuit in The Empire State Building en bezoek het befaamde Vrijheidsbeeld.

 

De perfecte stad om je onvergetelijke camperreis af te sluiten. Een reis vol avontuur, geschiedenis, natuur en cultuur heeft je herineringen voor het leven gegeven, die je thuis kan verdervertellen.

24 dagen, ca. 2240 km
startpunt: Orlando

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties