Snelste route van het noordoosten naar West-Amerika

Deze camperreis start in het groene Chicago en eindigt in het bruisende San Francisco.

Nadat je de wegbrengcamper opgehaald hebt rijd je zo snel mogelijk richting Rocky Mountains National Park. Dit betekent dat je de eerste dagen van de route veel mijlen zult rijden, om later meer tijd te kunnen spenderen in de parken van het zuidwesten.

Huur een jeep in Canyonlands en ga op avontuur over de ruige trails met schitterende uitzichten. Geniet van het unieke landschap van Arches National Park, waar ontelbaar veel wandelingen te maken zijn naar de verschillende natuurlijk gevormde rotsbogen.

Natuurlijk worden Bryce Canyon N.P. en Zion N.P. niet overgeslagen en breng je ook een bezoek aan de wereldberoemde gokstad Las Vegas.

Verder bezoek je het immense Yosemite National Park. Hier kan je eindeloos genieten van het natuurschoon. Aanschouw de gigantische Half Dome en maak een van de vele wandelingen naar prachtige watervallen.

Na 20 dagen Amerika te hebben bewonderd is het helaas tijd om de camper weer in te leveren bij de camperverhuurder. Je zult gegarandeerd terugkijken op een onvergetelijke reis! 

20 dagen, ca. 4800 km
startpunt: Chicago

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties