Bezienswaardigheden - Argentinië

Travelhome | Camper huren Argentinië

Filters

Soort bezienswaardigheid
BezienswaardighedenNatuurparkenSteden
Filters toepassen
<
3 / 3
Gelegen in een prachtige bergachtige omgeving en omringd door tal van heldere, mooie meren, ligt het rustige bergstadje San Martín de los Andes. Genieten van de natuur doe je hier zeker en het is een heerlijk wandelgebied. In elk seizoen kun je je hier prima vermaken. De meeste gebouwen zijn van hout gemaakt, wat het stadje een aparte charme geeft.
Lees verder…
Ushuaia is de meest zuidelijke plaats van Zuid-Amerika en ligt in het nationale park Tierra del Fuego, ook wel Vuurland genaamd. Dit eiland heeft af en toe wat weg van het landschap in Noorwegen. Je komt prachtige meren tegen en een gevarieerd dierenleven. Vanuit Ushuaia kun je met de boot door het Beagle kanaal varen. Dit is de zeestraat tussen Zuid-Amerika en Antartica. In Ushuaia bevindt je je op het meest zuidelijk bewoonbare puntje van de wereld.
Lees verder…
Trelew is een oud stadje aan de oostkust van Argentinië. Het stadje heeft een klein, maar gezellig centrum en kent leuke straatjes waar je de Argentijnse cultuur kunt opsnuiven. Vanaf Trelew kun je gemakkelijk naar Punta Tombo, het grootste pinguïn reservaat van Zuid-Amerika. Daarnaast kun je de stad uiteraard altijd ontvluchten om te genieten van de nabijgelegen, prachtige Argentijnse natuur.
Lees verder…
Gelegen tussen twee mooie nationale parken (Arrayanes en Nahuel Huapi), bevindt zich het plaatsje Villa la Angostura. Één van de bekendste attracties van deze omgeving is de Zeven Meren weg die je kunt rijden. Het ene naar het andere meer vind je tussen de bergen. Een prachtige ervaring wat betreft natuurschoon. Daarnaast vind je in dit gebied een mooi skiresort wat in de winter erg geliefd is.
Lees verder…
<
3 / 3