Travelhome Nieuws

Sint_Maarten_strand1.jpg

Filters

Categorie
BelangrijkNieuwsReisartikelTips
Land
AmerikaArgentiniëAustraliëCanadaChiliCubaDenemarkenDuitslandEngelandFinlandFrankrijkIerlandIJslandItaliëJapanKroatiëNamibiëNederlandNieuw-ZeelandNoorwegenPolenPortugalSchotlandSpanjeZuid-AfrikaZwedenZwitserland
Filters toepassen
1 / 12
>
Al jaren is de SGR er om reizigers de zekerheid te geven dat wanneer een reisorganisatie onverhoopt failliet gaat jij als klant je geld toch terugkrijgt. Door de coronapandemie is er een groot beroep gedaan op de fondsen van het SGR. Vele mensen hebben via deze weg hun geld terug gekregen of een reisvoucher ontvangen. Om te zorgen dat de SGR in de toekomst dezelfde garanties kan blijven bieden moet dit fonds weer verder aangevuld worden. Om deze reden wordt er vanaf 1 februari 2021 €5,- per persoon aan verplichte SGR-bijdrage aan de reizigers gevraagd. Deze zie je dus ook terug op je factuur.
Lees verder…
Sinds 7 september mag Canada gelukkig weer internationale reizigers toelaten in het land! Door middel van het gebruik van de ArriveCan app zijn vele volledig gevaccineerde reizigers al het land binnengekomen om daar een mooie vakantie te beleven.  
Lees verder…
Fijn nieuws, vanaf heden zijn alle beperkingen op de reisverzekering opgeheven met betrekking tot oranje dekkingsgebieden! Oftewel o.a. medische kosten en onvoorziene uitgaves zijn vanaf nu ook verzekerd in oranje gebieden met betrekking tot corona. Dit is de meest ruime dekking die momenteel in de markt wordt aangeboden. 
Lees verder…
Altijd al duurzaam met een camper willen reizen? Dit is vanaf nu mogelijk met onze nieuwe verhuurder LEAVV.

LEAVV is gevestigd in Utrecht en vanuit hier kan je een heerlijke camperreis maken door uiteraard Nederland maar je mag met de camper ook over de grens. Vanaf nu zijn de E-campers exclusief bij ons te boeken via onze webiste www.camper.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Lees verder…
Per 1 juni 2021 zijn alle bezoekers aan Kananaskis Country verplicht om een Kananaskis Conservation Pass aan te schaffen. Deze toegangspas is per camper gekoppeld aan je kentekenplaat. De toegangspas kan online worden aangeschaft of bij een van de visitor centers bij aankomst. 
Lees verder…
Bij Travelhome kun je nu je camperreis naar Amerika of Canada boeken voor 2022! En zónder risico want je mag een volledige camperreis namelijk tot en met 31 oktober 2021 gratis annuleren of omboeken. 
Lees verder…
Update 15 september 2021
Belangrijk bericht!
Lees verder…
Ga op reis met Travelhome en maak al een fotoboek v.a. €14,99!*

Er is natuurlijk niets leuker dan fantastische herinneringen aan je camperreis vastleggen in een fotoboek. Via de website van www.fotofabriek.nl kun je na afloop van je reis eenvoudig een fotoboek maken. Zo kun jij die geweldige camperreis op elk moment nog eens herbeleven!

Na afloop van je reis zul je in je 'Mijn Travelhome' account een kortingscode met daarbij de actievoorwaarden van fotofabriek.nl zien staan.
Deze kortingscode kun je verzilveren tijdens stap 3 van het bestelproces.
De prijs van €14,99 is de prijs voor het basisboek (Hardcover A4 liggend) van 24 pagina's, extra pagina's en meerprijzen voor andere papiersoorten/omslagen komen hier nog bovenop.
Lees verder…
1 / 12
>