Travelhome Nieuws

Sint_Maarten_strand1.jpg

Filters

Categorie
BelangrijkNieuwsReisartikelTips
Land
AmerikaArgentiniëAustraliëCanadaChiliCubaDenemarkenDuitslandEngelandFinlandFrankrijkIerlandIJslandItaliëJapanKroatiëNamibiëNederlandNieuw-ZeelandNoorwegenPolenPortugalSchotlandSpanjeZuid-AfrikaZwedenZwitserland
Filters toepassen
1 / 13
>
Tijdens je camperreis door Canada een bezoek brengen aan Amerika? Binnenkort gaat dat niet meer zonder ESTA, kondigt de U.S. Customs and Border Protection aan. Voor inreizen per vliegtuig en cruiseschip was deze digitale reistoestemming al verplicht, vanaf 1 oktober 2022 wordt daar dus het inreizen over land aan toegevoegd.
Lees verder…
Stel je voor: je gaat op camperreis door Japan, Cuba of Zuid-Afrika. Verdiep je je dan vooraf in de lokale gebruiken en gewoontes?
Lees verder…
Het uitstellen van je camperreisplannen is niet nodig met onze flexibele annuleringsregeling!
Lees verder…
Laatste update: 2 juli 2022 
Lees verder…
De media staan er vol mee: de problemen op luchthaven Schiphol. Stakingen en personeelstekort leiden tot vertraagde en geannuleerde vluchten, lange wachttijden en zelfs ruzies en vechtpartijen. Maar vooral: veel onbegrip. Alles is toch weer normaal? Internationale grenzen zijn open, er is vliegverkeer, we kunnen op reis! Daar zijn we met z’n allen enorm aan toe: terug naar normaal.
Lees verder…
Buiten het seizoen op camperreis vanwege de lage(re) prijs: is dat een goed idee? Het antwoord is simpel: dat ligt aan je verwachtingen. Als je weet waar je aan begint, kan het zeker heel leuk zijn om er in het voor- of najaar op uit te trekken met een huurcamper. Maar een camperreis in het laagseizoen kan ook tegenvallen als je met bepaalde zaken geen rekening houdt. In dit blog lees je alles over een campervakantie buiten het seizoen. Wij zetten we de voor- en nadelen op een rijtje en schetsen een realistisch beeld dat jou kan helpen bij jouw afweging: is een camperreis buiten het hoogseizoen iets voor mij?
Lees verder…
1 / 13
>