30+ jaar
3.27.0.10@P-CD05 (201005 1416)

Travelhome Nieuws

Sint_Maarten_strand1.jpg

Filters

Categorie
BelangrijkNieuwsReisartikelTips
Land
AmerikaArgentiniëAustraliëCanadaChiliCubaFinlandIJslandJapanNamibiëNieuw-ZeelandNoorwegenPortugalSchotlandSpanjeZuid-AfrikaZweden
Filters toepassen
1 / 8
>

Het uitstellen van je camperreisplannen is niet nodig met de Travelhome coronagarantie!

Lees verder…
Onderstaande activiteiten zijn gedaan in een camperreis van Calgary naar Vancouver. Het reisgezelschap bestond uit vader, moeder, zoontje (bijna 3 jaar) en opa en oma. Het zijn dus activiteiten die door jong en oud kunnen worden gedaan.
Lees verder…

Travelhome werkt samen met veel verschillende camperverhuurders. Zij hebben verschillende soorten campertypes die variëren in grootte, leeftijd en luxe. Niet iedere verhuurder heeft dezelfde campertypes, maar grofweg verdelen we ze onder in een aantal categorieën. Op deze pagina geven we je een idee van de verschillende types én kun je doorklikken naar meer informatie over alle camperverhuurders. Zo krijg je een idee van de mogelijkheden en van de voor- en nadelen van iedere verhuurder.


Lees verder…
Update 9-6-2020
Volgens de richtlijnen van het RIVM wordt men verzocht zoveel mogelijk thuis te werken. Wij als Travelhome geven hier gehoor aan. 
Lees verder…
Update 9 oktober 2020
Belangrijk bericht!
Lees verder…
Update 9 oktober 2020
Op de website van IATA Travel Centre tref je per land actuele overheidsmaatregelen aan, die overigens niet alleen toezien op de situatie van Corona. 
Lees verder…
Door extreme regenval in de omgeving van Milford Sound zijn er overstromingen ontstaan waardoor de enige route naar en van Milford Sound is afgesloten.
Lees verder…
Update 20-2-2020 
De veiligheidssituatie in de deelstaten New South Wales, Victoria en de Australian Capital Territory (ACT) is verbeterd. Daarom is er weer een positief reisadvies naar Australië. Van oktober tot en met maart kent Australië een hoog risico op bosbranden, zogenaamde bushfires. In deze periode kunnen in alle delen van het land branden ontstaan.
Lees verder…
1 / 8
>