Travelhome Nieuws

Sint_Maarten_strand1.jpg

Filters

Categorie
BelangrijkNieuwsReisartikelTips
Land
AmerikaArgentiniëAustraliëCanadaChiliCubaDenemarkenDuitslandEngelandFinlandFrankrijkIerlandIJslandItaliëJapanKroatiëNamibiëNederlandNieuw-ZeelandNoorwegenPolenPortugalSchotlandSpanjeZuid-AfrikaZwedenZwitserland
Filters toepassen
1 / 14
>
Pak je agenda erbij: Parks Canada heeft de boekingsdata voor kamperen in nationale parken in 2023 vrijgegeven!
Lees verder…
Eén van de Cook Strait-veerboten tussen het Noorder- en Zuidereiland is beschadigd en buiten dienst. Hierdoor is de beschikbaarheid op de andere afvaarten voorlopig zeer beperkt.
Lees verder…
Afgelopen weekend hebben Auckland en de bovenste helft van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland te maken gehad met extreem zware regenval en overstromingen. De afgelopen 24 uur heeft een nieuwe reeks zware regenbuien dezelfde regio's getroffen.
Lees verder…
Hoewel de Grand Canyon het lijstje met de ‘Nieuwe 7 Wereldwonderen’ nèt niet haalde, wordt de runner-up jaarlijks bezocht door zo’n 5 miljoen mensen. Kun jij uitrekenen hoeveel campers dat zijn? De bezoekersaantallen bij de Grand Canyon staan niet op zichzelf: sinds de pandemie is het in de Amerikaanse natuurparken drukker dan ooit. Onze (her)ontdekte liefde voor het buitenleven zorgt voor lange rijen, verkeersopstoppingen en zelfs schade aan de natuur. Daarom is in déze Amerikaanse nationale parken in 2023 een reservering vereist:
Lees verder…
Per 2023 is Moraine Lake Road niet langer toegankelijk voor campers en auto's. Dat schrijft Parks Canada op haar website.
Lees verder…
Hello, bonjour! Heb jij je bezoek aan Canada de afgelopen twee jaar uitgesteld vanwege de inreisbeperkingen? Dan ben je vast blij met dit nieuws: na Nieuw-Zeeland, gaat ook Canada op groen. Per 1 oktober 2022 worden alle inreisbeperkingen opgeheven.
Lees verder…
Haere Mai Ki Aotearoa! Haere Mai, oftewel: hartelijk welkom. De grenzen van Nieuw-Zeeland zijn volledig geopend!
Lees verder…
Tijdens je camperreis door Canada een bezoek brengen aan Amerika? Binnenkort gaat dat niet meer zonder ESTA, kondigt de U.S. Customs and Border Protection aan. Voor inreizen per vliegtuig en cruiseschip was deze digitale reistoestemming al verplicht, vanaf 1 oktober 2022 wordt daar dus het inreizen over land aan toegevoegd.
Lees verder…
1 / 14
>