Travelhome Nieuws

Sint_Maarten_strand1.jpg

Filters

Categorie
NieuwsReisartikel
Land
AmerikaArgentiniëAustraliëCanadaChiliCubaFinlandIJslandJapanNamibiëNieuw-ZeelandNoorwegenPortugalSpanjeZuid-AfrikaZweden
Filters toepassen
1 / 8
>
Update 7-4-2020
Tijdens de persconferentie gisteravond, maandag 9 maart 2020, heeft onze premier Mark Rutte alle Brabantse werkgevers verzocht om waar mogelijk thuis te werken. Het kabinet is geadviseerd door het RIVM om verspreiding van het coronavrius (COVID-19) op deze manier te voorkomen. Wij als Travelhome geven hier als Brabantse reisorganisatie gehoor aan. 
Lees verder…
Update 13-5-2020 
Belangrijk bericht!
Lees verder…
Update 19-5-2020
Op de website van IATA Travel Centre tref je per land actuele overheidsmaatregelen aan, die overigens niet alleen toezien op de situatie van Corona. 
Lees verder…
Door extreme regenval in de omgeving van Milford Sound zijn er overstromingen ontstaan waardoor de enige route naar en van Milford Sound is afgesloten.
Lees verder…
Update 20-2-2020 
De veiligheidssituatie in de deelstaten New South Wales, Victoria en de Australian Capital Territory (ACT) is verbeterd. Daarom is er weer een positief reisadvies naar Australië. Van oktober tot en met maart kent Australië een hoog risico op bosbranden, zogenaamde bushfires. In deze periode kunnen in alle delen van het land branden ontstaan.
Lees verder…
Door extreem zware regenval op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland zijn er verschillende wegafsluitingen en aardverschuivingen. Het gaat vooral om wegafsluitingen van gedeeltes van de SH1 en SH6. Franz Josef is volledig afgesloten als gevolg van overstromingen. De laatste update die we hebben ontvangen is dat de State Highway 6 tussen Haast en Franz Josef waarschijnlijk 11 december om 10.00 weer open gaat. De weg tussen Franz Josef en Hokitika blijft tot kerst gesloten.
Lees verder…
Eindelijk is het zo ver! Jouw grote camperavontuur is begonnen. Vandaag is het de dag waarop je jouw camper, je thuis tijdens de komende rondreis, gaat ophalen. De dag waarop je de camper ophaalt is anders dan de andere dagen van je rondreis en er zijn een paar zaken handig om te weten. Hoe ziet deze dag eruit? Wij geven je graag tips om de eerste dag gesmeerd te laten verlopen!
Lees verder…
In een camper ben je niet afhankelijk van het eten en drinken dat restaurants serveren, maar heb je zélf altijd je eten en drinken bij de hand. Super handig om na het opstaan je eigen koelkast open te trekken en lekker in je pyama een ontbijtje tevoorschijn te toveren. Daarvoor moet je natuurlijk wél boodschappen in 'huis' hebben. We geven je graag wat tips.
Lees verder…
1 / 8
>