Travelhome Nieuws

Sint_Maarten_strand1.jpg

Filters

Categorie
BelangrijkNieuwsReisartikelTips
Land
AmerikaArgentiniëAustraliëCanadaChiliCubaDenemarkenDuitslandEngelandFinlandFrankrijkIerlandIJslandItaliëJapanKroatiëNamibiëNederlandNieuw-ZeelandNoorwegenPolenPortugalSchotlandSpanjeZuid-AfrikaZwedenZwitserland
Filters toepassen
1 / 12
>
Altijd al duurzaam met een camper willen reizen? Dit is vanaf nu mogelijk met onze nieuwe verhuurder LEAVV.

LEAVV is gevestigd in Utrecht en vanuit hier kan je een heerlijke camperreis maken door uiteraard Nederland maar je mag met de camper ook over de grens. Vanaf nu zijn de E-campers exclusief bij ons te boeken via onze webiste www.camper.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Lees verder…
Per 1 juni 2021 zijn alle bezoekers aan Kananaskis Country verplicht om een Kananaskis Conservation Pass aan te schaffen. Deze toegangspas is per camper gekoppeld aan je kentekenplaat. De toegangspas kan online worden aangeschaft of bij een van de visitor centers bij aankomst. 
Lees verder…
Bij Travelhome kun je nu je camperreis naar Amerika of Canada boeken voor 2022! En zónder risico want je mag een volledige camperreis namelijk tot en met 31 oktober 2021 gratis annuleren of omboeken. 
Lees verder…
Update 9 juli 2021
Belangrijk bericht!
Lees verder…
Update 9 juli 2021
Op de website van IATA Travel Centre tref je per land actuele overheidsmaatregelen aan, die overigens niet alleen toezien op de situatie van corona. 
Lees verder…
Ga op reis met Travelhome en maak al een fotoboek v.a. €10,-!*

Er is natuurlijk niets leuker dan fantastische herinneringen aan je camperreis vastleggen in een fotoboek. Via de website van www.fotofabriek.nl kun je na afloop van je reis eenvoudig een fotoboek maken. Zo kun jij die geweldige camperreis op elk moment nog eens herbeleven!

Na afloop van je reis zul je in je 'Mijn Travelhome' account een kortingscode met daarbij de actievoorwaarden van fotofabriek.nl zien staan.
Deze kortingscode kun je verzilveren tijdens stap 3 van het bestelproces.
De prijs van €10,- is de prijs voor het basisboek (Hardcover A4 liggend) van 24 pagina's, extra pagina's en meerprijzen voor andere papiersoorten/omslagen komen hier nog bovenop.
Lees verder…
Reizen en corona: is mijn vakantieland toegankelijk en aan welke richtlijnen moet ik voldoen?
Lees verder…
Wat een heerlijk gevoel om te weten dat je op vakantie gaat. Dit is echt iets om naar uit te kijken. 
De vakantie begint natuurlijk met je vliegreis. Met het vliegtuig bereik je de bestemming waar je met de camper op pad zult gaan! In Mijn Travelhome zie je welke vliegreis er voor je gereserveerd staat en welk vliegschema daarbij hoort. Deze gegevens blijven onder voorbehoud van wijzigingen. In deze blog leg ik je graag de werkwijze van de luchtvaartmaatschappijen én de werkwijze van Travelhome uit. 
Lees verder…
1 / 12
>