Huur een elektrische camper van LEAVV in Nederland!

Huur een elektrische camper van LEAVV in Nederland!

Door Simone van Laarhoven op 28 juli 2021

Een camperreis maken is heerlijk. Nog beter is het als je deze reis duurzamer kan maken. Door onze samenwerking met LEAVV bieden wij de optie om vanuit Nederland een elektrische camper te huren.

 

De e-campers zijn gloednieuw en van alle gemakken voorzien. Ze bieden 4 zitplaatsen tijdens het rijden, maar ook 4 slaapplekken. Je kunt dus samen met de kids, met je vriendengroep, maar ook lekker met z’n tweeën op pad. Wil jij zorgeloos en klimaatbewust op vakantie!? Bekijk de beschikbaarheid (locatie Zwaanshoek) en huur een elektrische camper bij LEAVV!

Wist je dat een elektrische camperbus zo’n 6.600 kilo CO2 minder uitstoot dan een normale auto bij 15.000 km per jaar? Dat staat gelijk aan het planten van 252 bomen. Verklein je voetafdruk op de wereld en kies voor onze elektrische camper variant! LEAVV is het eerste bedrijf in Nederland dat zich volledig focust op de verhuur van 100% elektrische camperbusjes.

 

LEAVV is gevestigd in Zwaanshoek (nabij Schiphol) en vanuit hier kan je een heerlijke camperreis maken door uiteraard Nederland maar je mag met de camper ook over de grens.

 

Wij zijn natuurlijk super blij met deze 'groene ontwikkeling'.