Werkwijze vluchtwijzigingen

Werkwijze vluchtwijzigingen

Door Manon de Laat op 25 juni 2021

Wat een heerlijk gevoel om te weten dat je op vakantie gaat. Dit is echt iets om naar uit te kijken. 
De vakantie begint natuurlijk met je vliegreis. Met het vliegtuig bereik je de bestemming waar je met de camper op pad zult gaan! In Mijn Travelhome zie je welke vliegreis er voor je gereserveerd staat en welk vliegschema daarbij hoort. Deze gegevens blijven onder voorbehoud van wijzigingen. In deze blog leg ik je graag de werkwijze van de luchtvaartmaatschappijen én de werkwijze van Travelhome uit. 

WAAROM IS MIJN VLIEGSCHEMA ONDER VOORBEHOUD?

Op elk moment kan de luchtvaartmaatschappij de vliegtijden, de vliegroutes of gebruik van de vloot bijstellen. Uiteraard blijft de eindbestemming ongewijzigd. De luchtvaartmaatschappij behoudt het recht om te wijzigen, hier hebben wij geen invloed op. Om die reden vermelden wij in Mijn Travelhome dat de gegevens onder voorbehoud van wijzigingen zijn. Het kan dus zijn dat door onvoorziene omstandigheden het vliegschema afwijkt van eerdere berichten. Wij adviseren daarom ook altijd om de vlucht op de dag van vertrek nog even zelf te controleren op de website van de luchtvaartmaatschappij.

WAT GEBEURT ER ALS ER IETS WIJZIGT IN MIJN VLIEGSCHEMA?

Dagelijks komen er tientallen wijzigingen, groot en klein, binnen via ons reserveringssysteem. Het is niet zinvol om je over elke verandering in jouw boeking op de hoogte te stellen. Het gewijzigde vliegschema kan namelijk zomaar weer wijzigen en het is niet onze bedoeling om reizigers te overladen met informatie. Maak je geen zorgen, wij houden voor jou in de gaten of alles aansluit op jouw reis, daar mag je op vertrouwen. 
Wanneer de wijziging van invloed is op de overige reiselementen die bij Travelhome geboekt zijn, zullen we hier uiteraard actie op ondernemen en je hierover informeren. Bij de reisbescheiden, ongeveer twee tot vier weken voor vertrek, ontvang je de actuele informatie. Wanneer er na het uploaden van de reisbescheiden op uw persoonlijke pagina nog wijzigingen zijn die van invloed zijn op je overige reiselementen, zullen we je daar zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. 

WAT KAN IK ZELF DOEN?

Het is niet nodig tussentijds te reageren op schemawijzigingen die je in je boeking of op de website van de luchtvaartmaatschappij ziet. Wij zien deze wijzigingen ook. Wij houden voor jou in de gaten dat alles aansluit op jouw reis. Wanneer de wijziging van invloed is op de overige geboekte reiselementen bij Travelhome nemen wij contact met je op. Wel is het aan te raden om zelf, kort voor vertrek, het up-to-date vliegschema van jouw reis te bekijken via de website van de luchtvaartmaatschappij.