Blue Mountains

Ga je een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer je een camperreis gaat maken in het oosten van Australië, breng dan een bezoek aan de Blue Mountains. Deze zijn gelegen in de buurt van Sydney.

CAMPER HUREN BLUE MOUNTAINS

Dit gebied is het mooist om te bezoeken tijdens jouw camperreis wanneer er veel vocht in de lucht is, de beroemde blauwe kleur komt namelijk van de mist van de eucalyptusbomen en deze is het beste te zien in vochtig weer. De Blue Mountains liggen op slechts een paar uur rijden van Sydney en is een ideaal gebied voor wandelingen, abseilen en tochten door de grotten. Een makkelijke maar drukbezochte manier om een deel van de Blue Mountains te bekijken is in Scenic World. Hier vind je onder andere de steilste trein ter wereld en heb je een goed uitzicht op de bekende Three Sisters.

OVERNACHTING TIJDENS JOUW CAMPERREIS BLUE MOUNTAINS

Een leuke plaats om te overnachten met jouw huurcamper is Katoomba. Dit is een klein dorpje met enkele winkels en restaurants gelegen aan de hoofdstraat. In onder andere Katoomba vertrekt de Explorer Bus die langs de diverse attracties in het gebied gaat.

OVERIGE ACTIVITEITEN BLUE MOUNTAINS HUURCAMPER

Tijdens jouw camperreis in de Blue Mountains kun je ook een bezoek brengen aan de Jenolan Caves. Voor degenen die het graag wat rustiger aan doen, is een wandeling door de grotten een goede optie maar er is tevens de mogelijkheid een cavingtrip te doen. Hierbij klim je door de grotten en mag je zelfs aan het begin een klein stukje abseilen. Hiernaast kun je het buitenleven ontdekken in de bossen rond Oberon. Breng hier een bezoek aan de spectaculaire tuinen zoals Mt Wilson, Blue Mountains Botanic Garden op Mount Tomah, Leuralla op Leura en Mayfield Garden op Oberon.

 

Genoeg om te ontdekken in het prachtige geboed van de Blue Mountains. Kijk voor reizen naar Oost-Australië op de website van Travelhome, of neem contact op met een medewerker! 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties