Hobart

Een camper huren vanuit Hobart, de hoofdstad van de staat Tasmanië, is zeker de moeite waard. Tasmanië is een van de minst bezochte staten, maar is buitengewoon mooi! Een bezoek met jouw huurcamper aan Hobart mag dan ook niet ontbreken.

CAMPER HUREN HOBART

Haal de huurcamper op in Hobart en parkeer de camper op een van de campings net buiten de stad. Begin zo rustig aan jouw camperreis en verken ook nog eens deze bijzondere stad.

 

Bezoek de aan het water gelegen warenhuizen van Salamanca, het stukje koloniale historie van de stad. De oude architectuur is typerend voor de koloniale tijd in de negentiende eeuw. In de jaren zeventig hebben ze de gebouwen gerenoveerd en nu vind je er vele bars, restaurants en winkels. Bezoek daarnaast op zaterdag de Salamanca Markt.

 

Het beste uitzicht over de stad en de haven is vanaf de top (1271m) van Mount Wellington. Rijd met jouw huurcamper over de geasfalteerde weg naar boven. Zie in de verte de bergen van het zuidwesten en de levendige stad beneden aan de berg. Ben je wat avontuurlijker? Maak een mountainbike- of wandeltocht en geniet van de prachtige natuur.

WAT KUN JE VERDER BEZOEKEN IN HOBART MET JE HUURCAMPER

Voor de echte chocolade liefhebbers, maak een tour door de Cadbury Chocolate Factory. In deze bekende chocolade fabriek zie je hoe alles in zijn werk gaat. Leer over de geschiedenis van de fabriek, koop de beste chocoladegeschenken en proef natuurlijk de lekkerste chocolade!

 

In het oudste gebouw van de stad vind je hét museum van Tasmanië, Tasmanian Museum & Art Gallery. Bezoek dit vernieuwde museum en bewonder de koloniale overblijfselen en vertoningen uit de tijd van de Aboriginals. In de galerij wordt een verzameling van de koloniale kunst tentoongesteld.

 

Kortom, Hobart is een levendige stad en een camper huren vanuit Hobart is de ideale manier om jouw campervakantie door Tasmanië te beginnen.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties