Kangaroo Island

Ga je een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer je jouw camperreis gaat maken in het zuiden van Australië, breng dan een bezoek aan de Kangaroo Island. Dit eiland is gelegen onder de grote stad Adelaide. Het wordt ook wel Australië's grootste wildlife bestemming genoemd.

CAMPER HUREN KANGAROO ISLAND

Kangaroo Island is een prachtig eiland waar de wilde dieren nog in de ongerepte natuur leven. Overal zie je wilde dieren in hun natuurlijke omgeving en het eiland heeft vele stranden, bossen en weinig mensen. Het eiland is onder andere per boot bereikbaar en met een beetje geluk zie je tijdens deze overtocht zelfs een walvis.

Nadat men enige tijd op het eiland heeft gereden realiseert men zich vaak pas hoe groot het eiland is, ter vergelijking, het is 7 keer zo groot als Singapore. Denk aan een eiland met 509 km kust en 155 km van de oostkust naar de westkust. Met inheemse bossen, veel wild en genoeg avontuur. Waar ongerepte stranden, lokale wijnen en zonsondergangen op een steenworp afstand te vinden zijn. Je zal hier langer nodig hebben dan je vooraf denkt! Wanneer je een bezoek brengt aan het visitor centre heb je grote kans de meest schattige wallabies te zien die hier om eten bedelen. Dit mag echter niet, eten wat door mensen gegeven wordt is vaak slecht voor de dieren en bovendien leren ze op deze manier niet hoe ze zichzelf in het wild moeten redden.

Attracties Kangaroo Island camperreis

Hieronder worden er een aantal attracties en activiteiten genoemd die je kunt uitvoeren tijdens jouw camperreis op Kangaroo Island.

 

Enkele van de attracties op het eiland zijn de Remarkable Rocks (zo genoemd vanwege de uitzonderlijke vorm van de rotsen), Flinders Chase National Park (kangoeroes) en Admirals Arch (zeehonden). Hiernaast zijn er vele wildlife tours die je kunt boeken, je gaat mee met een lokale bewoner die je dieren laat zien die je anders niet had gevonden! Of ga op wijntour, neem paden naar verrassende plaatsen op het eiland en proef hier onverwachte wonderbaarlijk lekkere wijnen en hapjes. Houd je van veel avontuur? Ga dan mee op een van de quadtours en cross rond over het eiland!

 

Een bijzonder eiland met veel verschillende kanten! Er is genoeg te zien en beleven in dit mooie gebied. Heb je interesse gekregen in een reis naar Zuid-Australië? Neem contact op met een van onze medewerksters!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties