Magnetic Island

Camper huren en reizen in Oost-Australië. Wanneer je in de buurt van Townsville komt kun je het prachtige eiland Magnetic Island bezoeken. Het eiland ligt net buiten de kust en is gemakkelijk te bereiken per ferry. Dit werelderfgoed biedt je alles om heerlijk te ontspannen en te genieten van de mooie natuur en witte stranden.

MAGNETIC ISLAND MET DE HUURCAMPER

Magnetic Island bestaat voor 2/3 uit nationaal park en je vindt er vele inheemse diersoorten zoals koala's, rock wallabies en 100 verschillende vogelsoorten. Verder kun je genieten van de prachtige kustlijn van granietsteen en mooie stranden en baaien. De stranden zijn veelal erg rustig en op sommige plaatsen kun je het geluk hebben het hele strand voor je alleen te hebben.

Naast de mooie natuur op het land kun je ook onder water genieten. Vanaf vele stranden zijn er snorkelmogelijkheden en je kunt er snorkel- en duiktochten maken naar het Great Barrier Reef.

Vanuit Townsville kom je aan in Nelly Bay en de meest populaire plaatsen om te overnachten tijdens jouw camperreis zijn Nelly Bay, Picnic Bay en Horseshoe Bay.

Het eiland is ideaal als afsluiter van een camperreis door Australië. Wij kunnen voor je een vlucht boeken (vanuit verschillende plaatsen verspreid over Australië) naar Townsville en tevens regelen wij de ferry en accommodatie graag voor jou. Heb je interesse? Neem hier een kijkje.

ATTRACTIES CAMPERREIS OVER MAGNETIC ISLAND

Hieronder staan een aantal attracties genoemd die je kunt doen op Magnetic Island tijdens je camperreis.

  • Wandelen, enkele populaire wandelingen zijn die van Nelly Bay naar Arcadia (5 km), Picnic Bay naar West Point (16 km. retour, geen bus) en Horseshoe Bay naar Florence Bay. Je kunt een bus van en naar deze plaatsen pakken.
  • Kajakken, op veel plaatsen is het mogelijk om voor een halve of hele dag kano’s te huren en een stuk langs het eiland te kajakken.
  • Zeiltrips
  • Duiken
  • Snorkelen
  • Watersporten
  • Huur een cabrio waarmee je een tour over het eiland kunt maken.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties