Nelson Bay en Port Stephens

Wil je een camper huren en een rondreis door Australië maken? Wanneer je het oosten van Australië bezoekt kun je een bezoekje brengen aan de stadjes Nelson Bay en Port Stephens. Gelegen boven de stad Sydney in de buurt van de plaats Newcastle. Het gebied bij Nelson Bay en Port Stephens is ideaal voor waterliefhebbers. Het zijn beide kleine plaatsen gelegen aan het water waar je heerlijk wat kan eten met uitzicht op het water en er is een ruime keuze aan activiteiten.

CAMPERREIS PORT STEPHENS

Met de huurcamper tijdens je camperreis langs Port Stephens. Met 26 gouden stranden, een uitgestrekte blauwe baai en de vele mooie baaien, is Port Stephens is een idyllisch strand uitje. Vers gevangen vis, lokale wijnkelders en aan het water dineren. Dit vind je allemaal in Port Stephens, vele café's, restaurants en Tea Gardens.

 

Het gebied is het thuis van de tuimelaar en in het seizoen kun je er migrerende bultrugwalvissen zien. Er worden hier tijdens jouw camperreis diverse excursies georganiseerd waarbij je de walvissen of dolfijnen kan bekijken. Walvissen spotten is erg populair tijdens de jaarlijkse migratie naar het noorden in juni en juli, en het zuiden van september tot november. Bekijk ze op een walvissafari of vanaf Tomaree National Park. Ook worden er vistochten georganiseerd en je kunt er op vele plaatsen mooie duiken maken, waaronder met de bedreigde zandtijgerhaai. Maar ook op het land zijn er voldoende activiteiten, variërend van wijn proeven of paardrijden tot een tocht per 4WD door de duinen. Andere dingen om te doen zijn onder andere quad-biking en zand-boarding bij Stockton Sand Dunes en paardrijden door de bossen.

CAMPER HUREN NELSON BAY

Wil je een camper huren en Nelson Bay bezoeken? Nelson Bay is de belangrijkste stad van Port Stephens. Je moet goed zoeken wil je een andere plaats vinden die zo geschikt is voor watersporten en hiernaast een ruim aanbod heeft aan accomodatie en eetgelegenheden. Binnen een steenworp afstand zit je op een van de prachtie rustige stranden ideaal voor kinderen. Terwijl je op de andere stranden, op slechts 5 minuten rijden met de huurcamper, enorme golven vindt.

 

Snorkelen en duiken is hier erg bijzonder tijdens jouw camperreis in Australië. Ten oosten van Nelson Bay vind je een kleine kaap waar je veel moois kunt zien. Hiernaast vinden duikers nog een prachtige plek net buiten de kust bij Broughton eiland.  

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties