Newcastle

Will je een camper huren in Australië? En langs de oostkust van dit prachtige land te rijden? Dan is het een aanrader om de stad Newcastle te bezoeken. Het is gelegen boven de grote stad bezoek enSydney.

CAMPER HUREN NEWCASTLE

Een mooie havenstad omgeven door prachtige surfstranden en een werkende haven. Het is een levendige kosmopolische stad met een rijke geschiedenis, levendige kunst cultuur, hippe barretjes, goede restaurants en een overvloed aan overnachtingsmogelijkheden.

 

Merewether Beach is een van Australië's Nationale Surfing Reserves en de plaats waar de internationale surfwedstrijden worden gehouden elke februari.

 

 Er komen steeds meer barretjes en restaurantjes en terrasjes in deze stad. Geniet van een cocktail in een van de restaurantjes in de haven of ga naar Beaumont Street in Hamilton om te dineren in de openlucht in mediterrane cafés. Wanneer je op zoek bent naar de perfecte locatie voor een laat ontbijt bezoek dan Darby Street in Cooks Hill.

ACTIVITEITEN NEWCASTLE

Je kunt hier ook prachtige wandelingen maken langs de kust, genaamd de Bathers Way. Het is een wandeling van ongeveer drie uur en loopt van Nobbys Beach naar Merewether Beach. Een leuke manier om de stad te verkennen.  

Andere activiteiten die je kunt uitvoeren tijdens jouw camperreis in Newcastle:

  • Rust uit en relax op Merewether Beach
  • Bezoek het Newcastle Museum
  • Verken de Newcastle Ocean Baths
  • Ontdek de Fort Scratchley Historic Site
  • Zwem of surf bij Nobbys Beach

Je zal jezelf hier niet snel vervelen met vele mogelijkheden om hier uit te voeren. Heb je interesse gekregen in een reis naar Oost-Australië? Neem dan een kijkje op de website, of neem contact op met een van onze medewerksters! Ook kun je natuurlijk zelf jouw camperreis opstellen, vraag een offerte aan!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties