Noosa

Wil je een camper huren en in Australië een camperreis maken? Wanneer je het oosten van Australië bezoekt kun je een bezoek brengen aan het stadje Noosa. Gelegen boven de stad Brisbane in de buurt van de plaats Sunshine Coast.

CAMPER HUREN NOOSA

Een camper huren en Noosa bezoeken. Noosa is een chique badplaats met een prachtige natuurlijke landschap van kristallijne stranden en tropische regenwouden. Designerboetiekjes en goede restaurants trekken vele mensen, maar het strand en bush zijn nog vrij, hier lopen vele gebronsde dames en heren in badkleding. Tijdens schoolvakanties en lange weekenden is het hier erg druk, maar de rest van de tijd is het hier heerlijk rustig en geschikt voor een stop tijdens jouw camperreis. Noosa omvat drie zones: Noosa Heads (rond Laguna Bay en Hastings St), Noosaville (langs de rivier de Noosa) en Noosa Junction (het administratief centrum). Het is een trendy plaats met een mix van de rijke mensen met grote auto’s en surfers. Er is voor ieder budget wat wils, er zijn hostels maar ook grote vakantiehuizen met uizicht op de zee hiernaast zijn er natuurlijk ook campings waar je jouw huurcamper kunt plaatsen. De stad heeft veel goede restaurants, een winkelcentrum, een mooi strand en een goede sfeer. De populairste activiteit hier is surfen en er zitten enkele goede surfscholen.

ATTRACTIES CAMPERREIS NOOSA

- Noosa National Park, Noosa's bekendste park, een klein nationaal park met erg leuke wandelingen waar je een geweldig uitzicht hebt over de kustlijn, het strand en Noosa. Ook kom je onderweg enkele goede plaatsen tegen om te surfen. De mooiste manier om toegang te krijgen tot het park is om de weg langs de kust van de stad te volgen. Koala's worden vaak gespot in de bomen in de buurt van Tea Tree Bay, en dolfijnen worden vaak gezien rond Alexandria Bay, een informeel naaktstrand vind je aan aan de oostelijke kant. Pick-up een wandelroute kaart van het Noosa National Park kun je krijgen bij het informatiecentrum bij de ingang van het park.

- Surfen, kite surfen en kayakken

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties