Phillip Island

Wil je een camper huren en Phillip Island bezoeken? Phillip Island is een eiland gelegen aan de kust van Melbourne. Anderhalf uur rijden met je huurcamper vanaf Melbourne en je bent er.

CAMPERREIS PHILIP ISLAND

Tijdens jouw camperreis in Australië kun je Phillip Island, dat vooral beroemd is om zijn pinguïns, bezoeken. Deze pinquïns zijn kleinste ter wereld, ze maken hier elke avond zijn opwachting aan het strand. De Penguin Parade is dan ook een van de grote attracties van het eiland. Je kunt hiervoor tickets kopen en dan is het buiten wachten tot de zon ondergaat en de pinguïns hun weg terug vinden naar het strand. In kleine groepjes komen ze het strand op gewaggeld waarna ze terugkeren naar hun holletjes. Je kunt ze daarna nog volgen wanneer je over de houten balustrades loopt die zijn aangelegd, de pinguïns lopen hier langs en onderdoor.

OVERIGE ATTRACTIES PHILIP ISLAND MET HUURCAMPER

Naast de kleine pinquïns is er nog veel meer te zien en beleven op dit eiland tijdens jouw camperreis. Zo is er een Koala Conservation Centre op het eiland. Hier leven de koala's hetzelfde als in het wild en kun je ze in hun natuurlijke omgeving bekijken. Het leukste is het als je in het seizoen kan komen wanneer de baby's net uit de buidel tevoorschijn komen.

Verder kun je met de huurcamper de Seal Rocks opzoeken waar de grootste pelsrobbenkolonie van Australië huist, geweldig uitzicht vanaf The Nobbies, is er een Grand Prix circuit en ontzettend leuk voor kinderen is Amaze’N Things. Ook kun je hier allerlei watersporten beoefenen en kun je hier goed surfen. Raadpleeg wel lokale bewoners of surfwinkels voordat je zomaar op een strand gaat surfen. Dit kan gevaarlijk zijn en de lokale inwoners kunnen je goed inlichten over de omstandigheden op de zee.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties