Port Douglas

Camper huren en Port Douglas bezoeken. Port Douglas is gelegen op slechts een uur rijden van Cairns. In het prachtige tropische noorden van Queensland. Het is een pittoresk dorpje aan zee, de Four Mile Beach. Vanuit het stadje kunnen vele activiteiten ondernomen worden. Mensen die Port Douglas bezoeken genieten van de natuurlijke schoonheid en het wame, zwoele klimaat. 

PORT DOUGLAS MET DE HUURCAMPER

Het stadje zelf is erg gezellig en heeft vele terassjes en winkeltjes maar ook veel strand. Je kunt hier prima shoppen of lekker op het strand hangen. In de avond heb je genoeg keus voor een avondmaal of kun je lekkere cocktails drinken in een van de barretjes. Er hangt eern relaxte sfeer.

ACTIVITEITEN TIJDENS CAMPERREIS PORT DOUGLAS

Tijdens jouw camperreis is Port Douglas de perfecte uitvalbasis voor een trip naar de Great Barrier Reef. En hiernaast is het ideaal gelegen om het Daintree Rainforest en Mossman Gorge te bezoeken. De plek Cape Tribulation is erg speciaal. Het is namelijk de enige plaats waar het Daintree Rainforest en de Great Barrier Reef samenkomen.

 

Je kunt met de huurcamper ook het Wildlife Habitat bezoeken. Dit is een park waar de dieren vrij rondlopen je kunt dus erg dichtbij komen. Hiernaast mag je de kangaroe's/wallaby's vanuit je hand voeren. Ook kun je met een slang, koala of een kleine krokodil op de foto als je wilt. Dit park is ook een park dat gewonde dieren opvangt.

 

Of vertrek met een high speed boot naar Low Isles waar je prachtig kunt snorkelen met schildpadden. Meer actie? Beklim dan Devils Thumb waar je een prachtig uitzicht hebt. Of maak een tour met een helikopter en zie alles vanuit een ander perspectief.

 

Ben je na al jouw actieve bezigheden op zoek naar een unieke plaats om uit eten te gaan of heb je wat te vieren tijdens jouw reis met huurcamper? Dan is The Flames of the Forest de ideale plaats voor jou. Een prachtig gelegen sfeervol restaurant waar je de magie en romantiek kunt proeven.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties