Townsville

Ga je een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer je een camperreis gaat maken in het oosten van Australië, breng dan een bezoek aan de Townsville. Deze stad is gelegen onder de stad Cairns

CAMPERREIS TOWNVILLE

Een van de snelst groeiende steden in Australië. Townsville is de hoofdstad van Queensland en vele omliggende bezienswaardigheden zijn makkelijk vanuit Townsville te bereiken. Op korte afstand ligt het mooie Magnetic Island. Hiernaast is Townsville de toegangspoort tot de World Heritage lijst Great Barrier Reef, tropisch regenwoud, tropische eilanden, wetlands, nationale parken en historische, militaire en Outbackervaringen kun je hier vinden tijdens jouw camperreis.
Met meer dan 300 dagen zon per jaar, is Townsville een ideale bestemming voor gezinnen, stelletjes en vrienden, met meer dan 700 eetgelegenheden, unieke detailhandel en attracties, wereldklasse evenementen en entertainment. Een perfecte plaats om een stop te maken tijdens jouw camperreis.
De reputatie van Townsville Centrum groeit als een centrum voor mode, eten en entertainment. Bezoekers kunnen genieten van boetiekjes, buiten te dineren en regelmatige lokale markten. Het Centrum is goed verbonden met de Palmer Straat eet- en accommodatie district, op slechts een korte loopafstand van de centrale plaats van Flinders plein over de historische Victoria Bridge. Maak optimaal gebruik van de gratis wifi in Flinders Square en bezoek vrijwilligers bij het Visitor Information Centre.


ATTRACTIES TOWNVILLE

Castle Hill, een tocht van 2 km (290 m. hoog) naar de top waar je goed uitzicht hebt over de stad en je het nabijgelegen Magnetic Island kan zien liggen.
Reef HQ, een alternatief voor degenen die niet van plan zijn om te gaan duiken of snorkelen op het Great Barrier Reef.
The Strand, een lange promenade langs het strand met cafés, restaurants, kinderspeeltuinen en Coral Memorial Rockpool, een gratis zwembad.
Duik de SS Yongala, een bekend scheepswrak.

Er is erg veel te zien en te beleven in deze mooie stad Townsville maar ook in de omgeving. Heb je interesse gekregen? Neem dan een kijkje op de website van Travelhome, of neem contact op met een van onze medewerksters.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties